Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Driewielers

Tweewielercentrum Zwolle heeft een breed assortiment driewielers, zowel voor volwassenen als voor de jeugd. Driewielfietsen zorgen voor stabiliteit en maken je weer mobiel wanneer je niet meer op een normale fiets kunt of durft te fietsen. We hebben alle soorten en modellen, zowel met als zonder elektrische trapondersteuning, en in alle prijsklassen. Kijk bijvoorbeeld ook bij onze elektrische driewielers. Ook kunnen we volwassen driewielers helemaal op maat voor je samenstellen met de door jou gewenste specificaties en aanpassingen.

Bekijk onze elektrische driewielers Bekijk onze driewielers voor volwassenen

Driewieler merken

Wij zijn dealer van alle gerenommeerde merken zoals Van Raam, Huka, Pfau-Tec, Lintech en van diverse merken in het lage prijs segment zoals Popal en Vogue. Wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden of proefrijden? Kom dan langs in onze winkel. Weet je al welke driewieler je wilt aanschaffen? Bestel deze dan gemakkelijk online op onze website en kies voor afhalen of laten bezorgen. We bezorgen door heel Nederland en België, zelfs geheel rijklaar afgemonteerd.

Driewieler kopen en testen

Er staan altijd ongeveer 12 verschillende modellen driewielers klaar in onze winkel voor bezichtiging of een proefrit. Kom langs in onze winkel of bestel online en profiteer van onze scherpe prijzen en korte levertijden.

Veel van de driewielers kunnen door de klant zelf samen gesteld worden, hierdoor geldt voor deze driewielers een levertijd van 1 tot 6 weken. In de zomermaanden kan de levertijd soms wat langer worden. Kom daarom alvast langs in de winkel om te oriënteren en een fiets te bestellen, zodat je de fiets op tijd in huis hebt voor het voorjaar. Om het extra aantrekkelijk te maken nu al een driewieler te kopen geven we een mooie korting op een groot deel van ons assortiment.