Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Driewielers

Tweewielercentrum Zwolle is de driewieler specialist van Nederland
Met een driewieler blijf je langer mobiel. Als het op en afstappen niet meer zo gemakkelijk gaat of wanneer de balans wat minder wordt dan is een driewieler de uitkomst.  Als dealer van alle vooraanstaande merken hebben wij voor iedereen de juiste driewieler beschikbaar, zowel met als zonder elektrische ondersteuning. We hebben altijd een tiental verschillende modellen rijklaar in de winkel staan om uit te proberen. Op afspraak is proefrijden onder deskundige begeleiding op al deze modellen mogelijk. Wij staan u dan bij met tips en advies.

199 resultaten

Sorteer op:  

Waarom een fiets met 3 wielen?

Driewielers maken kinderen en volwassenen weer mobiel. Er zijn veel redenen waarom het fietsen op een "normale" fiets met 2 wielen soms niet meer lukt. Het kan zijn dat het op en af stappen moeilijk gaat door een slechte balans of door een probleem met het buigen van de knie. Ook kan het zijn dat er onvoldoende balans is door ouderdom of een evenwichtsstoornis waardoor je op een gewone fiets kan komen te vallen. Of er is sprake van een lichamelijke beperking waardoor je op een gewone fiets niet veilig kunt fietsen.

In al deze gevallen is een driewieler vaak de ideale oplossing. Omdat een driewieler 2 wielen naast elkaar heeft staat deze zeer stabiel op de weg en valt hij dus niet om. Hierdoor hoef je de fiets niet zelf overeind te houden bij het op en af stappen, maar kun je je zelf vasthouden aan de fiets. Bovendien blijf je gewoon op de fiets zitten wanneer je stilstaat, bijvoorbeeld voor het stoplicht. Je hoeft dus veel minder vaak op en af te stappen. Tijdens het fietsen zelf hoef je ook het evenwicht niet meer te bewaren, ideaal wanneer de balans minder goed is. Je kunt alle aandacht dus bij het verkeer houden in plaats van bij het fietsen zelf. Modellen met een lage zit en rugleuning geven ook nog eens stabiliteit aan het lichaam op de fiets, waardoor je nog steviger zit. Ook is het mogelijk allerlei aanpassingen te doen aan een driewieler wanneer dit nodig is voor een lichamelijke beperking. Zo kunnen bijvoorbeeld voor- en achterremmen gecombineerd worden op 1 remgreep wanneer 1 hand niet of minder werkt. Er kan ook een stok-houder of rollator-houder geplaatst worden wanneer u deze op de fiets mee wilt nemen. Verder kunnen er onder andere crankverkorters, armleuningen, spiegels of richtingaanwijzers geplaatst worden en is het zelfs mogelijk om gordels op de zitting te plaatsen.

Welke soort driewieler moet ik kiezen?

Er zijn veel verschillende modellen driewielers. Welke het meest geschikt is, hangt af van de persoon. Om te beginnen zijn er verschillende maten driewielers, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Dan is er de keuze uit modellen met elektrische ondersteuning en modellen zonder elektrische ondersteuning. Vervolgens kies je voor 2 wielen voor of 2 wielen achter. We hebben zelfs 4-wielers met 2 wielen voor en 2 wielen achter. Hieronder beschrijven we de verschillende modellen qua zithouding en plaatsing van de trappers. Dit bepaalt namelijk grotendeels de rij eigenschappen.

Driewielers met een rechte zit

Driewielers met een rechte zit lijken qua zithouding het meest op een normale fiets. De trappers zijn onder het zadel geplaatst, waardoor je altijd iets voorover zit en op het stuur leunt, net zoals op een normale fiets. Op deze modellen is een normaal fietszadel geplaatst. In driewielers met een rechte zit is er de grootste keuze uit merken, modellen en uitvoeringen.

Enkele van onze meest verkochte driewielers met een rechte zit zijn:

- Huka Vasco
- Huka City M
- Huka City L
- Pfau-Tec Classic
- Pfau-Tec Ally
- Pfau-Tec Roma
- Pfau-Tec Passo

Driewielers met een Comfort zit

Bij driewielers met een Comfort zit zijn de trappers een klein stukje naar voren geplaatst. De trappers zijn zover naar voren geplaatst dat je automatisch rechtop zit en niet meer voorover gebogen zit en op het stuur leunt. Dit geeft een meer ontspannen zithouding omdat je nu niet meer met je armen op het stuur leunt. Ideaal wanneer de armen snel moe worden. Omdat de trappers iets naar voren geplaatst zijn is het zadel ook iets lager bij de grond, wat het op en afstappen nog gemakkelijker maakt.

Voorbeelden van Comfort Driewielers zijn:

- Pfau-Tec Comfort
- Pfau-Tec Comfort Pendix
- Pfau-Tec Combo
- Van Raam Maxi Comfort

 

Driewielers met een lage zit

Dit zijn de modellen waar iedereen gemakkelijk vertrouwd mee raakt en direct op weg fietst. Driewielers met een lage zit zijn modellen waar de trappers ver naar voren geplaatst zijn. Deze modellen hebben altijd een zitting met een rugleuning. Omdat de trappers naar voren geplaatst zijn zit je met beide benen schuin naar voren. Wanneer je met beide benen naar voren zit, dan wordt het bovenlijf automatisch achterover gekanteld. Om te voorkomen dat je plat op de fiets komt te liggen heeft de zitting een rugleuning die ervoor zorgt dat je gewoon rechtop blijft zitten. Dit zijn dus GEEN ligfietsen. Het voordeel van deze fietsen is dat de zitting met rugleuning stabiliteit aan het lichaam geeft en je dus goed recht op de fiets houdt. De fiets staat stabiel, en je zit zelf ook stabiel op de fiets. Hierdoor fietst iedereen hier gelijk makkelijk op weg, terwijl de modellen met een gewoon zadel wel wat oefenen nodig hebben. Bekijk ook onze informatie en tips over het fietsen op een driewieler. Ook een voordeel is dat je meer vanuit de benen fietst wanneer de trappers naar voren geplaatst zijn. Dit ontlast de rug, wat een voordeel is voor mensen met rugklachten. Verder is bij de modellen met een lage zit de zitting het dichtst bij de grond geplaatst. Daardoor is het op en afstappen nog makkelijker. En omdat je lager zit, ligt het zwaartepunt ook lager en voelt de fiets nog stabieler aan. Enkele van onze meest verkochte lage zit driewielers zijn:

- Huka Cortes
- Pfau-Tec Scoobo
- Pfau-Tec Scoobo Plus
- Pfau-Tec Tibo 4
- Van Raam Easy Rider

Driewieler met of zonder elektrische ondersteuning

Er zijn driewielers met elektrische ondersteuning en driewielers zonder elektrische ondersteuning. Daarnaast zijn er nog verschillende soorten elektrische ondersteuning, namelijk een middenmotor, een voorwielmotor of een achterwielmotor. Om te bepalen welke driewieler voor jou geschikt is, met of zonder elektrische ondersteuning, geven we hier een aantal voor en nadeel van de verschillende mogelijkheden.

Driewieler zonder elektrische ondersteuning

Driewielers zonder elektrische ondersteuning hebben als voordeel dat deze veel goedkoper zijn dan modellen met elektrische ondersteuning. Dit is dus een goede reden om hiervoor te kiezen. Belangrijk is dan wel dat je voldoende conditie en kracht in de benen hebt. Een driewieler fietst wat zwaarder dan een gewone fiets. Dit komt omdat driewielers zwaarder zijn en het extra wiel voor wat meer rolweerstand zorgt. Vooral wanneer je een heuveltje op fietst merk je goed dat dit wat zwaarder gaat dan met een gewone fiets. Houd er ook rekening mee dat bijvoorbeeld bij het ouder worden de kracht alleen maar af zal nemen. Misschien lukt het nu nog wel om zonder elektrische ondersteuning te fietsen, maar zal dit over 1 of 2 jaar ook nog zo zijn? Een driewieler fiets koop je normaal gesproken voor langere tijd. Het is dus verstandig hier bij de aanschaf al over na te denken. Hieronder enkele van onze meest verkochte driewielers zonder elektrische ondersteuning:

-  Huka City L
-  Huka City M
-  Pfau-Tec Trizon
-  Pfau-Tec Classic
-  Pfau-Tec Comfort
-  Pfau-Tec Ally
-  Pfau-Tec Proven
-  TZbikes

Driewieler met elektrische ondersteuning d.m.v. voorwiel motor

Driewielers met elektrische ondersteuning fietsen veel lichter dan de modellen zonder elektrische ondersteuning, maar kosten wel wat meer. De modellen met een voorwielmotor zijn de voordeligste elektrische driewielers. Bij deze modellen zit de motor in het voorwiel. De fiets wordt dus aan het voorwiel vooruit getrokken. Zodra je de trappers ronddraait gaat de motor aan en gaat het voorwiel draaien. Hoe hoger je de ondersteuning zet, hoe sneller het wiel gaat draaien en hoe sneller de fiets gaat. Het voordeel hiervan is dat je eigenlijk helemaal zonder kracht kunt fietsen. Wanneer je de trappers heel langzaam ronddraait, dan doet de motor al het werk. Handig voor mensen die helemaal geen kracht in de benen hebben.

 

De nadelen van een voorwielmotor zijn:

1 De stand van de ondersteuning bepaalt de snelheid van de fiets. Wanneer er (meestal) 5 standen ondersteuning zijn, kun je dus maar op 5 snelheden fietsen.
2  Het voelt onnatuurlijk aan. De fiets wordt vooruit getrokken in plaats van dat deze vooruit gaat door kracht op de trappers te zetten.
3  Omdat je aan het voorwiel vooruit getrokken wordt, trekt dit ook aan het stuur. Vooral in de bochten. Dit voelt minder stabiel aan en het wiel slipt wat sneller, ook weer vooral in de bochten.
4  Een voorwielmotor heeft minder kracht. Dit merk je vooral wanneer je een heuveltje opfietst.

Hieronder enkele van onze meest verkochte driewielers met voorwielmotor:

-  Huka City L
-  Huka City M
-  Pfau-Tec Napoli
-  Pfau-Tec Ally FM
-  Pfau-Tec Comfort FM

Driewieler met elektrische ondersteuning d.m.v. midden motor

De meest verkochte driewielers met elektrische ondersteuning hebben tegenwoordig een middenmotor. Een middenmotor geeft de kracht op de trapas, daar waar je zelf ook de kracht op zet met de trappers. De middenmotor is iets duurder dan een voorwielmotor, maar voelt veel natuurlijker aan en is ook veiliger.

Voordelen van een middenmotor zijn:

1  Bij een middenmotor bepaalt de stand van de ondersteuning hoeveel kracht je zelf nog moet zetten om de trappers rond te draaien. Hoe hoger je de ondersteuning zet, hoe minder kracht je hoeft te zetten om de trappers rond te draaien. De snelheid bepaal je helemaal zelf, net als op een fiets zonder ondersteuning.
2  Een middenmotor is veel krachtiger dan een voor- of achterwielmotor. Dit merk je vooral wanneer je omhoog fietst. Een voorwielmotor heeft meestal slechts 35 Nm kracht. Bij meer kracht zou je de spaken uit het wiel trekken. Een middenmotor geeft (afhankelijk van het merk en type) 65 Nm tot wel 80 Nm kracht.
3  Een middenmotor is veiliger. Omdat een middenmotor niet aan het stuur trekt, fietst en stuurt dit veel gemakkelijker. En omdat je bij een middenmotor de snelheid volledig zelf in de hand hebt, net zoals bij een fiets zonder elektrische ondersteuning, kun je de snelheid veel beter aanpassen aan het verkeer en de omstandigheden.
4  Een middenmotor is nog stiller dan een voorwielmotor. Tegenwoordig hoor je een middenmotor bijna niet meer. Een nadeel van een middenmotor kan zijn, wanneer je helemaal geen kracht meer in de benen hebt, dat je altijd wel iets druk op de trappers moet geven. Dit komt doordat er een krachtsensor op zit die meet hoeveel druk je op de trappers zet, en daar de hoeveelheid ondersteuning automatisch op aanpast.

Hieronder enkele van onze meest verkochte driewielers met middenmotor:
-  Huka Cortes

-  Huka Vasco
-  Pfau-Tec Scoobo
-  Pfau-Tec Scoobo Plus
-  Pfau-Tec Combo
-  Pfau-Tec Comfort Pendix
-  Pfau-Tec Tibo 4

 

Driewieler met elektrische ondersteuning d.m.v. achterwiel motor

Elektrische driewielers met een achterwielmotor kom je bijna niet tegen. Het nadeel van een achterwielmotor is dat dit niet in combinatie met een naafversnelling kan. Deze modellen zijn dus altijd zonder versnelling of met een (kwetsbare) derailleurversnelling. Meestal zijn dit driewielers met 2 wielen voor en 1 wiel achter waar geen middenmotor op zit. Tegenwoordig zie je wel driewielers met de motor op de achteras. Van Raam kent nog geen middenmotor op hun fietsen. Wel hebben ze bij modellen zoals de Easy Rider, die tot en met 2021 een voorwielmotor hadden, de motor uit het voorwiel gehaald en op de achteras geplaatst. Deze motor werkt exact hetzelfde als de voorwielmotor, maar heeft wel als voordeel dat hij niet meer aan het stuur trekt.

Hieronder enkele van onze meest verkochte modellen met achterwiel en achter-as motor:
-  Van Raam Easy Rider

-  Van Raam Victoria
-  Nihola Low

 

Driewielers met 2 wielen voor of 2 wielen achter

Zoals eerder al genoemd zijn er driewielers met 2 wielen voor en 1 wiel achter, driewielers met 2 wielen achter en 1 wiel voor en zelfs vierwielers met 2 wielen voor en 2 wielen achter. Alle 3 de varianten hebben hun voor- en nadelen.

2 wielen achter en 1 wiel voor

Dit zijn verreweg de meest verkochte modellen waar ook de meeste keus in is. Op de plek waar de 2 wielen naast elkaar zitten heeft de fiets het meeste stabiliteit. Met 2 wielen achter en 1 wiel voor heeft de fiets dus het meeste stabiliteit aan de achterkant. Omdat het zadel van een driewieler meer achterop de fiets zit is de stabiliteit dus voornamelijk onder het lichaam. Hierdoor voelt een model met 2 wielen achter het meest stabiel aan. Modellen met 1 wiel voor sturen ook lichter dan modellen met 2 wielen voor. Je hoeft tenslotte maar 1 wiel te draaien. Bovendien is de draaicirkel kleiner dan bij modellen met 2 wielen voor. Je bent dus wat wendbaarder. Bij modellen met elektrische ondersteuning is er bij 1 wiel voor de mogelijkheid om voor een voorwielmotor te kiezen, wat goedkoper is dan een middenmotor. Elektrische modellen met 2 wielen voor hebben altijd een middenmotor of in uitzonderlijk gevallen een achterwielmotor.

1 wiel achter en 2 wielen voor

In deze modellen is veel minder keuze. Dit komt omdat hier eigenlijk meer nadelen aan zitten als voordelen. Het voordeel van 2 wielen voor is dat je de breedte van de fiets goed kunt zien. Het deel waar de 2 wielen naast elkaar zitten is het breedste deel van de fiets, dus als dit aan de voorkant is dan zie je dit goed. Dit is handig voor mensen die moeite hebben met het inschatten van de breedte, bijvoorbeeld bij het maken van een bocht. Nadeel van 2 wielen voor is dat deze fietsen wat zwaarder stuurt, omdat je nu 2 wielen moet draaien. Ook is de draaicirkel groter dan bij modellen met 1 wiel voor. Je bent dus wat minder wendbaar. Bovendien voelt een driewieler met 2 wielen voor wat minder stabiel aan omdat je meer boven het achterwiel zit.
 

2 wielen voor en 2 wielen achter (vierwieler)

Modellen met 4 wielen, dus 2 wielen voor en 2 wielen achter zijn de meest stabiele fietsen die er zijn. Zowel voor als achter heeft de fiets nu de maximale stabiliteit. Ook zijn vierwielers meestal zwaarder belastbaar dan driewielers. Ideaal voor zwaardere personen. De meeste driewielers met een zadel zijn geschikt tot 110 kg. De meeste driewielers met de trappers naar voren en zitting met rugleuning (lage zit driewielers) zijn geschikt tot +/- 140 kg. vierwielers zijn vaak wel geschikt tot 165 kg. Ook een voordeel van een vierwieler is dat deze een stuk korter is dan een driewieler.
Een vierwieler kent echter ook nadelen ten opzichte van een driewieler:
- Hij stuurt iets zwaarder dan een driewieler met 1 wiel voor.
- De fiets is wat zwaarder dan een driewieler.
- Een vierwieler is wat duurder als een driewieler.
 

Welk merk driewieler moet ik kiezen?

Tweewielercentrum Zwolle is dealer van de meest vooraanstaande merken, en daarnaast ook van enkele merken in een lagere prijsklasse. Hierdoor hebben we eigenlijk voor iedereen wel een geschikte driewieler in het assortiment. Alle merken hebben hun eigen modellen, kwaliteit, mogelijkheden en de daarbij passende prijs.

Huka

Huka is een Nederlands bedrijf dat zich helemaal gespecialiseerd heeft in aangepaste fietsen. Dit merk heeft driewielers met een rechte zit zoals de Huka City en de Huka Vasco, maar ook lage zit driewielers zoals de Huka Cortes. Huka heeft ook de duofiets Huka Orthros, een driewieler voor 2 personen waarop je naast elkaar zit. Daarnaast heeft Huka nog 2-wiel tandems en 3-wiel tandems, de Huka Co-pilot modellen. Alle Huka fietsen worden helemaal met de hand opgebouwd in Nederland en zijn van de allerhoogste kwaliteit. De modellen zijn perfect ontworpen, waardoor ze zeer comfortabel fietsen en er ook nog zeer fraai uit zien.
Alleen de beste onderdelen worden gebruikt om kwaliteit en duurzaamheid te waarborgen. Een ander groot voordeel is dat wij Huka fietsen voor een groot deel specifiek naar ieders wensen samen kunnen stellen. Omdat deze fietsen op bestelling met de hand gebouwd worden, en Huka veel opties en accessoires beschikbaar heeft is het mogelijk de fiets aan al je wensen te laten voldoen. Huka fietsen kunnen in iedere gewenste kleur geleverd worden, besturing en/of zitting kan aangepast worden voor tal van lichamelijke beperkingen, pedalen en cranks kunnen aangepast worden, stokhouders of rollatorhouders kunnen geplaatst worden, etc.  Bijna alles is mogelijk.

De grote voordelen van Huka driewielers zijn:
1  de zeer hoge kwaliteit
2  10 jaar garantie op frame en 2 jaar op alle onderdelen
3  korte levertijden. (gemiddeld 2 weken)
4  zeer goede prijs- kwaliteit verhouding
5  de mogelijkheid om de fiets geheel naar wens samen te stellen
6  Huka is een modern Nederlands bedrijf dat met de tijd mee gaat (o.a. middenmotoren op de fietsen)
7  uitstekende service vanuit de fabrikant. (hierdoor kunnen wij ook uitstekende en snelle service bieden)

Pfau-Tec

Pfau-Tec is een Duits bedrijf waar ze alleen aangepaste fietsen van hoge kwaliteit ontwerpen en maken. Driewielers met een rechte zit, driewielers met een comfort zit, driewielers met een lage zit (trappers naar voren en zitting met rugleuning) en zelfs vierwielers. Alle modellen zijn zowel met als zonder elektrische ondersteuning beschikbaar. Er is keuze uit voorwiel- of middenmotoren. Daarnaast maakt Pfau-tec ook tweewielers met een ultra lage instap. Pfau-Tec fietsen zijn niet zoals Huka fietsen zelf samen te stellen, maar daar tegenover hebben ze wel een enorm groot assortiment modellen. Bij Pfau-Tec staat voorop dat een driewieler naast comfortabel ook duurzaam moet zijn en zo min mogelijk onderhoud nodig heeft. Daarom zijn de meeste modellen Pfau-Tec driewielers zonder elektrische ondersteuning uitgevoerd met een terugtraprem achter en handrem voor. Opties zoals een vrijloopnaaf met handrem achter, een stokhouder, aangepaste pedalen etc. zijn wel mogelijk. Omdat Pfau-Tec fietsen seriematig worden gemaakt, en niet pas op bestelling en naar specificaties van de klant, kunnen de prijzen wat lager blijven.

De grote voordelen van Pfau-Tec driewielers zijn:
1  hoge kwaliteit
2  5 jaar garantie op frame en 2 jaar op alle onderdelen
3  enorme keuze uit verschillende modellen
4  korte levertijden (gemiddeld 2 tot 3 weken)
5  zeer goede prijs- kwaliteit verhouding
6  goede service
 

Van Raam

Van Raam is een Nederlands bedrijf dat zich al sinds jaar en dag gespecialiseerd heeft in aangepaste fietsen.
Dit merk heeft ook een zeer compleet assortiment driewielers zoals de Van Raam Midi en Maxi met rechte zit, de Van Raam Maxi Comfort met comfort zit en de Van Raam Easy Rider met lage zit.
Daarnaast heeft Van Raam ook een duo-fiets en tandems.
Deze fietsen worden met de hand gebouwd en zijn voor een groot deel zelf samen te stellen. De levertijd van Van Raam fietsen is gemiddeld 8 tot 10 weken.

Lintech

Lintech is een Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in driewielers en tandems. Het merk Lintech maakt fietsen van hoge kwaliteit, met en zonder elektrische ondersteuning. Van dit merk hebben we modellen met een rechte zit en met een lage zit.
Vooral het model met lage zit, de Lintech Singly is een gewild model. De voordelen van dit model van Lintech zijn de zeer korte draaicirkel ten opzichte van vergelijkbare driewielers, en het feit dat het stuur omhoog geklapt kan worden. Hierdoor wordt op- en afstappen nog gemakkelijker. Lintech fietsen worden ook op bestelling gebouwd en kunnen deels naar eigen wens samengesteld worden.

Nihola

Het Deense bedrijf Nihola maakt lichtgewicht bakfietsen met 3 wielen. Eigenlijk vallen deze fietsen onder de bakfietsen, maar vooral de Nihola Low wordt ook vaak gekozen door mensen die een driewieler nodig hebben. Dit komt doordat Nihola bakfietsen nog geen 40 kg wegen en je alleen de wielen stuurt i.p.v. de hele bak. Hierdoor fietsen en sturen ze veel lichter als een "normale" bakfiets en zijn ze veel stabieler. Omdat de Nihola Low ook nog eens heel compact is met zijn kleine ronde bak, en we hem met een ultralage instap frame kunnen leveren, wordt deze bakfiets vaak als alternatief voor een "normale" driewieler gekozen. Deze Nihola Low ziet er hip uit, je kunt gemakkelijk je boodschappen meenemen en voor jonge ouders met kleine kinderen kan hier ook een bagagedrager met kinderzitje op geplaatst worden. De Nihola Low is er in 3 uitvoeringen, Nihola Low zonder ondersteuning, de Nihola Low met achterwielmotor en de Nihola Low Pendix met middenmotor. Alle 3 de modellen kunnen we voor een groot deel naar ieders wensen samenstellen wat betreft kleur, soort remmen etc. Er is ook een Nihola Dog uitvoering met iets grotere bak en een deurtje vooraan. Ideaal voor mensen die gemakkelijk hun hond mee willen nemen.

De grote voordelen van Nihola Bakfiets driewielers zijn:
1  hoge kwaliteit
2  ze zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk
3  ze kunnen voor een deel zelf samengesteld worden
4  voorzien van een bak om gemakkelijk al je spullen mee te nemen
5  de mogelijkheid van bagagedrager met kinderzitje
6  5 jaar garantie op frame en 2 jaar op alle onderdelen
7  het hippe uiterlijk

Popal

Popal is een merk dat fietsen in een lage prijsklasse maakt. Dit merk heeft ook een aantal driewielers in de collectie. Deze modellen hebben een rechte zithouding en elektrische ondersteuning d.m.v. een voorwielmotor. Vanwege de extreem lage prijs zijn deze Popal driewielers gewild bij mensen die wat minder te besteden hebben, niet te hoge eisen stellen of er een tweede fiets voor op de camping bij willen hebben.

Vogue

Vogue is ook een merk dat elektrische fietsen in een lage prijsklasse maakt. Dit merk heeft de Vogue Tri-Velo driewieler. Dit model heeft een rechte zithouding, een voorwielmotor en een derailleurversnelling. Het frame is halverwege inklapbaar waardoor hij minder ruimte in beslag neemt. Ideaal voor wie een goedkope driewieler zoekt die compact weg gezet kan worden.

TZbike

Onze TZbike driewieler is een driewieler met rechte zit. Dit model is zonder elektrische ondersteuning en uitgevoerd met 3 versnellingen. Het is een degelijke fiets, maar door de eenvoudige uitvoering zeer laag geprijsd. Ideaal voor wie een simpele maar stabiele driewieler voor weinig geld zoekt.

Waarom een driewieler bij Tweewielercentrum Zwolle kopen?

Tweewielercentrum Zwolle is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de verkoop van driewielers. Omdat wij al zoveel jaar ervaring met driewielers hebben, kunnen onze medewerkers u op de beste manier adviseren. Bij het kiezen van het meest geschikte model driewieler komt nogal wat kijken, omdat er zoveel modellen en mogelijkheden zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring met alle verschillende merken en modellen, kunnen wij u aan de hand van de vele verschillende modellen in onze winkel uitstekend begeleiden om tot de juiste keuze te komen. Omdat we altijd 10 of meer verschillende modellen driewielers rijklaar in de winkel hebben staan is het bij ons ook mogelijk om de verschillende zithoudingen te voelen. Iedere maandag is het mogelijk om op afspraak een proefrit te maken op de verschillende modellen. Dit doen we onder onze begeleiding, zodat we u tips kunnen geven tijdens het fietsen en eventuele problemen die zich voordoen kunnen zien. Uiteraard doen wij ook onderhoud en reparaties van alle driewielers in onze werkplaats.

Voordelen van een driewieler bij Tweewielercentrum Zwolle

-  Grootste keuze driewielers van Nederland. Als dealer van alle vooraanstaande merken zijn we niet beperkt tot enkele modellen driewielfietsen.
Omdat we alle modellen van alle merken kunnen leveren, kunnen we ook de voor u meest geschikte fiets adviseren en leveren.
-  We hebben jarenlange ervaring met alle merken driewielers en beschikken over de kennis om u deskundig te informeren.
-  Er staan altijd 10 of meer verschillende modellen driewielers in de winkel zodat u de verschillen kunt zien en voelen.
-  Proefrijden onder deskundige begeleiding op alle modellen die in onze winkel is staan mogelijk. Zo kunt u uitproberen welk model het best bij u past.
-  Altijd de beste prijs.
-  Zeer korte levertijden.
-  Wij kunnen veel driewielers geheel naar uw wensen samenstellen en leveren.
-  Inruil van alle soorten en merken fietsen mogelijk.
-  Gratis thuis bezorgen mogelijk door heel Nederland.
-  Wij voeren ook alle reparaties en onderhoud voor u uit.
-  Uitstekende service en garantie.
-  Ook online bestellen en betalen mogelijk.
-  Wij verzorgen ook uw offertes voor de aanvraag van een PGB.
-  Wij zijn Huka TOP dealer. Dit houdt in dat we alle modellen in de winkel hebben staan en de beste service bieden.
-  Wij zijn Pfau-Tec Premium dealer. Dit houdt in dat we minimaal 5 modellen in de winkel hebben staan, kortere levertijden hebben en de beste en snelste service verlenen.

 

Contact

Voor alle vragen over driewielers en het maken van een afspraak voor een proefrit onder onze begeleiding kan je tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen. Ons telefoonnummer is 038-7501608. Wanneer je ons niet te pakken krijgt omdat het misschien te druk is in de winkel om de telefoon aan te nemen, of buiten openingstijden van de winkel kun je ons ook per mail bereiken: info@tweewielercentrumzwolle.com . Je kan hier ook ons contact formulier voor gebruiken.

 

Winkel

We heten je van harte welkom in onze winkel in Zwolle. Hier kunnen onze medewerkers je aan de hand van de vele modellen in de winkel het beste adviseren.
Tweewielercentrum Zwolle

Vechtstraat 26
8021AX Zwolle