Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Driewielers volwassenen

Bij Tweewielercentrum Zwolle bieden we een breed assortiment van volledig gemonteerde driewielers voor volwassenen. Onze winkel biedt de service om de fiets volledig naar jouw wensen af te stellen, zonder extra kosten. Dit is allemaal inbegrepen in onze prijzen.

Bepaalde modellen van merken zoals Popal en Mission geven je de keuze om de fiets in doos of al rijklaar te ontvangen. Het monteren en afstellen van een driewieler is echter een gespecialiseerde taak die speciaal gereedschap vereist, dus we adviseren je om dit te laten doen door een deskundige monteur als je kiest voor de 'in doos' optie.

Koop je driewieler voor volwassenen online of in de winkel

Onze winkel heeft altijd ongeveer 12 verschillende modellen van driewielers beschikbaar voor bezichtiging of een proefrit. Breng een bezoek aan onze winkel of bestel online en profiteer van onze concurrerende prijzen en korte levertijden.

Veel van onze driewielers kunnen naar de persoonlijke voorkeuren van de klant worden samengesteld en worden speciaal voor de klant geproduceerd op bestelling. Hierdoor varieert de levertijd van deze driewielers van 1 tot 6 weken, afhankelijk van het model. Houd er rekening mee dat in de zomermaanden de levertijd iets kan oplopen. We raden je daarom aan om tijdig langs te komen in de winkel om je te oriënteren en een fiets te bestellen, zodat je in het voorjaar meteen kunt beginnen met fietsen. Om het nog aantrekkelijker te maken om nu al een driewieler te kopen, bieden we een aantrekkelijke korting op een groot deel van ons assortiment.

78 resultaten

Sorteer op: