Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Urtopia E-bikes

Urtopia is een merk dat opgericht is door een groep gepassioneerde fietsers en topingenieurs die zijn afgestudeerd aan MIT, UMN, Cornell en CMU. Ze delen de visie dat technologie zowel goed voor het leven van de mens als voor de planeet kan zijn. Het streven is om gebruikers op de eerste plaats te zetten en geavanceerde oplossingen te leveren die iedereen in staat stellen om volop van het leven te genieten. In 2021 is urtopia een samenwerking aangegaan met voormalig BMW-ontwerper Mathis Heller om een revolutionaire e-bike te creeren. Utopia fietsen zijn dan ook unieke en technologisch zeer hoogstaande fietsen waarbij gebruiksgemak voorop staan. De Urtopia Carbon 1 is een perfect voorbeeld hiervan. Deze carbon e-bike weegt slechts 15 kg, en is voorzien van smart technologie.

6 resultaten

Sorteer op:  

Ultra lichtgewicht

Urtopia e-bikes zijn uitzonderlijk lichte elektrische fietsen met unieke mogelijkheden. De meeste modellen hebben een carbon frame en diverse andere carbon onderdelen. Carbon is niet alleen ultra licht, maar ook zeer sterk en stijf. Dit zorgt ervoor dat de fietsen zeer stabiel aanvoelen. Het zeer lage gewicht van de Urtopia fietsen heeft meerdere voordelen. Allereerst maakt dit het gemakkelijk om de fiets op te tillen. Dat is handig wanneer je de fiets een trap op moet tillen wanneer je bijvoorbeeld in een appartement zonder schuur woont. Maar ook wanneer je de fiets mee wilt nemen achterop de auto of camper, want je tilt hem gemakkelijk op de drager en je kunt ze ook op een auto met weinig draagvermogen vervoeren. Maar een lichtgewicht fiets fietst ook veel lichter dan een zwaardere fiets. Daardoor hoeft de motor minder kracht te leveren om toch even gemakkelijk te fietsen. Dit zorgt weer voor minder stroomverbruik waardoor het bereik veel groter wordt. Bovendien hoeft de motor minder te pieken waardoor hij veel gelijkmatiger werkt en daardoor voelt de ondersteuning veel natuurlijker aan.

Geavanceerde ondersteuning

Urtopia fietsen hebben een zeer geavanceerde elektrische ondersteuning. De bediening werkt met voice control en met een zogenaamde gamepad. Ook de software is uniek. Het Smart IoT-systeem en de besturing algoritmen zorgen ervoor dat Urtopia fietsen het vermogen op intelligente wijze aanpassen aan de behoefte van de gebruiker en de energie-efficiëntie met meer dan 15% verhogen. Door de hogere efficiëntie is er minder batterij volume nodig wat resulteert in een lager gewicht en minder CO-2 uitstoot tijdens de productie. De verschillende sensoren, communicatienetwerken en realtime gegevensverwerking van het systeem op de fiets verbeteren de rijervaring en verminderen het energieverbruik waardoor ongeëvenaarde prestaties bereikt worden.

Unieke mogelijkheden

Urtopia e-bikes bieden aan aantal unieke mogelijkheden. Zo hebben de fietsen een vingerafdruk herkenning waarmee het aan en uitzetten en het alarm op de fiets is beveiligd. Naast de smart-bediening waarmee de basis rij functies zoals stand van de ondersteuning, verlichting, richtingaanwijzer en bel zowel met de stem als met de gamepad bediend kunnen worden, heb je met de gratis Urtopia app nog veel meer functies en mogelijkheden binnen bereik. Zo kun je je fiets altijd volgen met het GPRS systeem, kun je alle gebruiksgegevens zien, kun je het systeem koppelen aan een Apple-watch en Strada, en kun je het navigatiesysteem koppelen aan je display.

Tweewielercentrum Zwolle, jouw Urtopia dealer

Waarom jouw Urtopia fiets bij Tweewielercentrum Zwolle kopen? Wij zijn officieel Urtopia dealer. We hebben altijd Urtopia fietsen rijklaar in de winkel staan om uit te proberen. Alleen zo ervaar je de unieke rijeigenschappen van deze fietsen. Onze deskundige medewerkers kunnen je goed informeren over de mogelijkheden. Fietsen in de winkel kunnen direct rijklaar meegenomen worden. Hebben we een model, maat of kleur niet in de winkel staan, dan zijn de levertijden kort, slechts 1 a 2 weken. Uiteraard kunnen we ook alle onderdelen en accessoires leveren. Om lang en optimaal plezier van je Urtopia fiets te beleven is het belangrijk dat de fiets goed afgemonteerd wordt, en ook onderhoud en reparaties deskundig uitgevoerd worden. Vooral bij carbon fietsen is dit zeer belangrijk. Daarom leveren we alle Urtopia fietsen in de winkel geheel rijklaar afgemonteerd af, en verzorgen we ook alle reparaties en onderhoud. Enkele voordelen van het kopen van een Urtopia fiets bij Tweewielercentrum Zwolle zijn:
-  Proefrijden op 1 van onze Urtopia fietsen mogelijk.
-  Als Urtopia dealer kunnen we de beste service leveren.
-  Onze levertijden zijn zeer kort.
-  Wij verzorgen ook onderhoud en reparaties aan alle Urtopia fietsen.
-  Alle Urtopia fietsen worden deskundig rijklaar gemaakt in onze werkplaats.
-  Thuisbezorgen is mogelijk. (alleen in doos, 95% rijklaar)
-  Bij ons is inruil van alle fietsen mogelijk.
-  Wij leveren altijd de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Kom voor meer informatie langs in onze winkel. Of neem contact met ons op via het contactformulier of per mail. Tijdens openingstijden van de winkel kun je ons ook bellen.