Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Merken

Tweewielercentrum Zwolle is dealer van een zeer groot aantal merken. Om onze doelstelling waar te maken, namelijk het aanbieden van betaalbaar fietsplezier voor jong en oud, stellen wij ons assortiment samen op basis van de beste prijs-kwaliteit verhouding. Dit geldt voor onze fietsen, bakfietsen en driewielers, maar ook voor onze steps en alle onderdelen en accessoires. Om in iedere productgroep en prijsklasse een goede kwaliteit en ruime keuze aan te kunnen bieden verkopen we niet slechts enkele merken, maar hebben we het dealerschap van alle merken die hier in uitblinken. In deze categorie Merken hebben we de meeste merkennamen uit ons assortiment alfabetisch ondergebracht. Onder elk merk hebben we de meeste producten van dit betreffende merk gegroepeerd ondergebracht. 

Elk merk heeft zijn eigen specialiteiten

Tegenwoordig zijn er in de fietsenbranche ontzettend veel merken verkrijgbaar. Bij Tweewielercentrum Zwolle kiezen wij voor ieder product alleen de merken die de beste prijs-kwaliteit en goede service bieden. We hebben dus zeker niet alle merken in huis, maar wel heel veel. Dit komt doordat wij niet alleen "normale" fietsen verkopen, maar ook gespecialiseerd zijn in volwassen driewielers, bakfietsen en steps, en daarnaast alle andere mogelijke modellen, onderdelen en accessoires aanbieden. Fabrikanten van hoogwaardige e-bikes maken vaak geen kinderfietsen, fabrikanten van bakfietsen maken vaak geen normale fietsen en fabrikanten van driewielers maken geen steps. Omdat wij al deze producten verkopen, loopt het aantal merken al snel op. Binnen elk type fietsen hebben we ook weer keuze uit meerdere merken omdat fabrikant A misschien zeer goede fietsen maakt maar alleen in een hoge prijsklasse en fabrikant B weer meer betaalbare modellen. Welk merk je het best kunt kiezen hangt dus onder andere af van welk type fiets je zoekt of in welke prijsklasse.

 

Nederlandse merken

Fietsen van Nederlandse merken zijn over het algemeen van hoge kwaliteit. Ze spelen goed in op onze wensen, namelijk goed bestand tegen het Nederlandse natte klimaat, het liefst een gesloten kettingkast en natuurlijk een comfortabele niet te ver voorovergebogen zithouding. Ook een voordeel van Nederlandse merken is het feit dat eventuele service- en garantiegevallen vaak snel en goed afgehandeld worden. Een nadeel van sommige (vaak de meest bekende) Nederlandse merken is dat ze over het algemeen erg duur zijn ten opzichte van andere merken. Wij hebben een selectie gemaakt van Nederlandse merken van zeer hoge kwaliteit, maar voor een eerlijke prijs.

E-bikes

Voor e-bikes hebben we gekozen voor het Limburgse Bikkel Bikes en het Utrechtse BSP. Deze 2 merken maken elektrische fietsen van zeer hoge kwaliteit en een modern Hollands design. De levertijden zijn kort en service en garantie zijn zeer goed geregeld. De prijzen van BSP en Bikkel zijn een stuk lager als vergelijkbare fietsen van merken als Gazelle, Batavus en Sparta terwijl de kwaliteit minimaal gelijk is. Daarnaast zijn we dealer van onder andere Vyber, en Pointer. Ook deze 2 Nederlandse merken staan voor kwaliteit en comfort. Vyber maakt wat sportievere e-bikes Pointer wat meer klassieke e-bikes.

Niet elektrische fietsen

Voor de stads en tourfietsen zonder elektrische ondersteuning hebben we uit de Nederlandse merken gekozen voor Burgers, het Utrechtse BSP en Pointer. Deze 3 merken hebben een mooie collectie fietsen, van eenvoudige stadsfiets tot zeer luxe tourfiets.

Volwassen Driewielers

In Nederland hebben we ook de grootste fabrikanten voor volwassen driewielers. Stabiele fietsen voor mensen die niet meer met een tweewieler uit de voeten kunnen. Wij zijn dealer van de 3 grootste Nederlandse merken. Tweewielercentrum Zwolle is TOP Dealer van Huka. Dit wil zeggen dat wij alle modellen van dit merk in de winkel hebben klaarstaan voor een proefrit en de beste service leveren. Daarnaast zijn wij ook dealer van Van Raam en van Lintech.

 

Niet Nederlandse merken

Ook buiten Nederland worden er zeer goede fietsen gemaakt. We verkopen bij Tweewielercentrum Zwolle dan ook niet alleen Nederlandse merken. We hebben veel merken in ons assortiment uit andere Europese landen. Ook hebben we merken uit landen buiten Europa, maar alleen wanneer er een Nederlandse importeur van dit merk is, zodat garantie en serviceafhandeling goed geregeld is. Vaak zijn dit merken in een lagere prijsklasse.

E-bikes

We zijn onder andere dealer van Superior e-bikes en Rock Machine e-bikes. Dit zijn merken die in de fabriek van BFI in Tsjechië gemaakt worden. Zeer hoge kwaliteit elektrische fietsen met voornamelijk Bosch, Shimano en Bafang motoren. Deze merken hebben ook grote bekendheid op race- en mountainbike gebied. We hebben naast elektrische stads- en tourfietsen dan ook heel sportieve elektrische fietsen en mountainbikes van deze merken. Naast deze twee kwalieitsmerken zijn we ook dealer van onder andere Popal, Vogue en Altec elektrische fietsen. Deze merken maken fietsen in een lagere prijsklasse. Elektrische Fatbikes en elektrische vouwfietsen verkopen we van de merken Diablo en Bohlt.

Stads en tourfietsen

Fietsen zonder elektrische ondersteuning voor dagelijks gebruik hebben we naast onze Nederlandse A-merken ook in de lagere prijsklasse van de merken Popal en Altec. Deze merken bieden een mooi assortiment fietsen voor een lage prijs. Vaak wat minder luxe of net een wat mindere kwaliteit dan de duurdere A-merken maar ideaal voor bijvoorbeeld scholieren, studenten en mensen die wat minder hoge eisen aan een fiets stellen. Erg populair van deze merken zijn de transportfietsen met een rekje voorop.

Race en Mountainbikes

Op race- en mountainbike gebied, en alles wat daar tussenin zit, hebben we ook diverse merken uit het buitenland in ons assortiment opgenomen. In Nederland worden er nu eenmaal weinig fietsen in dit segment gemaakt. Voor de hogere kwaliteit fietsen hebben we het dealerschap van onder andere de merken Superior en Rock Machine, maar ook de merken Deed en Coluer zijn hoogwaardige fietsen. In het wat lagere prijssegment hebben we onder andere de merken Marlin, Elite, Veloce en Altec. Deze gunstig geprijsde merken zijn ideaal voor de recreatieve fietser die niet de allerhoogste eisen stelt en voor een schappelijke prijs zijn sport wil beoefenen.

Bakfietsen

Tweewielercentrum Zwolle is exclusief dealer voor noord-oost Nederland van het Deense merk Nihola. Nihola bakfietsen worden geheel met de hand gebouwd en kunnen voor een groot deel zelf naar wens samengesteld worden. Uniek aan deze driewiel bakfietsen is het ultra lage gewicht en het feit dat je alleen de wielen stuurt en niet de hele bak. De enorm duurzame materialen die gebruikt worden gaan zeer lang mee en hebben weinig onderhoud nodig. Nihola is ook een van de weinige fabrikanten die zowel bakfietsen met als zonder elektrische ondersteuning maakt. De meeste merken maken alleen nog modellen met elektrische ondersteuning omdat ze zo zwaar zijn. Naast dit absolute topmerk zijn we ook dealer van Cangoo en Vogue bakfietsen. Deze merken hebben modellen in het lage en midden prijssegment.

Driewielers voor volwassenen

Naast het dealerschap voor de Nederlandse merken Huka, Van Raam en Lintech zijn wij ook Premium Dealer van het Duitse merk Pfau-Tec. Dit merk produceert alleen aangepaste fietsen zoals driewielers en vierwielers. De fietsen van Pfau-Tec zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer onderhoudsvriendelijk. Omdat wij Premium dealer zijn hebben we altijd meerdere modellen rijklaar in de winkel staan en betrekken wij de fietsen rechtstreeks van de fabrikant zonder tussenpartijen. Door deze directe lijntjes zijn onze levertijden kort, de prijzen extra scherp en kunnen we de beste service bieden. In het lage prijssegment hebben we elektrische driewielers van de merken Popal en Vogue. Deze driewielers zijn ideaal voor mensen met een kleinere portemonnee, of als tweede fiets voor op de camping- of vakantiehuisje.

Steps

Er zijn zeer veel fabrikanten die steps maken, allemaal onder hun eigen merk. Dit komt omdat er zo veel soorten steps zijn, en fabrikanten zich vaak in bepaalde soorten specialiseren. Er zijn natuurlijk kindersteps en steps voor volwassenen. Voor kinderen zijn er weer tour steps met luchtbanden, vouwstepjes, kickboards en stuntsteps. Ook voor volwassenen zijn er verschillende soorten zoals vouwsteps, toursteps, offroad steps, race steps en zelfs elektrische steps. Wij hebben alleen voor de merken gekozen die een hoge kwaliteit leveren. Steps met luchtbanden voor volwassenen hebben we van het bekendste merk Kickbike, maar ook de hogere kwaliteit steps van de merken Mibo, Crusis en Yedoo. Zeer compacte steps met luchtbanden hebben we van het merk Swifty. Steps met luchtbanden voor kinderen hebben we in alle soorten en maten van Yedoo. Vouwsteps voor volwassenen hebben we van de topmerken Xootr en Micro en in een lagere prijsklasse van JD-Bug. Ook voor kinderen hebben we vouwsteps van Micro en JD-Bug. Voor elektrische steps hebben we gekozen voor de merken Kickbike, Bohlt en Micro. Stuntsteps hebben we in alle prijsklassen van verschillende merken zoals Micro, JD-Bug, Grit, Crisp en Dominator.

 

Waarom kopen bij Tweewielercentrum Zwolle

Wij hebben onze merken zorgvuldig uitgekozen. Voorop staat bij deze keuze dat de prijs-kwaliteitverhouding goed moet zijn en dat service en garantie goed geregeld zijn. Of je bij ons nu kiest voor een A-merk of voor een lage prijs merk, wij kunnen je altijd helpen als er iets mis is. Merken waar geen onderdelen voor verkrijgbaar zijn komen niet in ons assortiment voor. Door vaak rechtstreeks van de fabrikanten af te nemen zijn onze levertijden kort en de prijzen laag. Ook voor reparaties en onderhoud. Omdat we dealer van een groot aantal merken zijn, hebben we voor iedereen wel een geschikte fiets of step in het assortiment. In onze grote winkel van ruim 600m2 hebben we altijd een mooie selectie producten van onze merken staan om te zien en uit te proberen.

 

Contact

U kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u vragen heeft. Dit kan telefonisch tijdens openingstijden van de winkel (038-7501608) of per mail ( info@tweewielercentrumzwolle.com )  Ook kun je hier ons contactformulier voor gebruiken.

 

Winkel

We heten u van harte welkom in onze winkel.

Ons adres:

Tweewielercentrum Zwolle

Vechtstraat 26

8021AX Zwolle