Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
 • 100 dagen bedenktijd
 • Niet goed geld terug
 • Gratis verzending vanaf €100,-

Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een online bestelling retour wilt sturen. Omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen houden. Wat de reden ook is, u heeft het recht om uw bestelling aan ons te retourneren.

Wettelijk heeft u een bedenktijd van 14 dagen vanaf het moment van ontvangst van uw bestelling. Binnen deze 14 dagen dient u uw retour bij ons aan te melden. U heeft dan nogmaals 14 dagen de tijd om het product aan ons te retourneren.
Tweewielercentrum Zwolle vind dat u wat meer bedenktijd nodig kan hebben. Het kan zijn dat u optijd een bestelling plaatst voor bv een verjaardag over een maand of langer.
Daarom heeft u bij ons op alle onderdelen en accessoires 100 dagen bedenktijd. Voor fietsen en steps geldt de wettelijke bedenktijd van 14 dagen. Binnen deze 100 dagen kunt u uw bestelling aan ons retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Raadpleeg voor de tarieven de website van uw vervoerder. Desgewenst kunnen wij uw bestelling ook bij u af laten halen. Niet alle transporteurs vervoeren bv fietsen.  Informeer hiervoor bij ons naar de geldende tarieven.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en  in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@tweewielercentrumzwolle.com . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Om een product te kunnen retourneren dient het wel onbeschadigd, zonder gebruikssporen en in originele verpakking te zijn. Mocht het product beschadigd zijn of gebruikssporen vertonen, of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitgesloten van het herroepingsrecht (bedenktijd) zijn producten:

 • die op naam zijn gesteld voor bv garantie, verzekering, etc;
 • die op verzoek naar persoonlijke wens aangepast zijn;
 • die als maatwerk geleverd zijn, bv fietsen die u zelf naar eigen wens samen kunt stellen en als zodanig speciaal voor u besteld en/of gemaakt worden;
 • die beschadigingen of gebruikssporen vertonen;
 • waarbij naast het product zelf ook een extra dienst besteld is zoals bv het rijklaar afmonteren van het betreffende product;
 • waarvoor een speciale prijsafspraak met u is gemaakt, bv voor grotere aantallen of met opties/accessoires samengesteld product;
 • ombouwsets, electronica onderdelen voor e-bikes en losse accu's voor e-bikes;
 • helmen, omdat een helm na een val onveilig kan zijn en wij niet kunnen controleren of de helm gevallen is kan een helm vanwege veiligheidsredenen niet geretourneerd worden.
 • als gebruikt zijn verkocht, het herroepingsrecht is alleen van toepassing op nieuwe producten;
 • die in de fysieke winkel gekocht zijn. (het retourrecht is van toepassing bij koop op afstand, dus alleen voor online bestellingen)

Ons postadres

Tweewielercentrum Zwolle
Vechtstraat 26
8021AX Zwolle


Modelformulier Herroepingsrecht

 

— Aan
Tweewielercentrum Zwolle
Vechtstraat 26
8021AX Zwolle
Info@tweewielercentrumzwolle.com
038-7501608

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

 

 
 

 

 

 

— Besteld op (DD-MM-YYYY) :                                    — Bestelnummer :

 

       
 

 

 

 

—  Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

 

 
 

 

— Naam/Namen consument(en)

 

 
   

— Adres consument(en) :

 

 
 

 

 

— IBAN Rekeningnummer:

 

 
 

 

 

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend)

 

 
   

 

 

— Datum(DD-MM-YYYY):

 

 
 

 

 

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is