Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Elektrische steps

De elektrische step is een handig en compact vervoermiddel. Het is ideaal voor bedrijven met grote terreinen om snel van punt A naar B te komen, maar het is ook gewoon leuk om te gebruiken. Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we zeer compacte elektrische steps, maar ook elektrische Kickbikes voor lange toertochten.

 

Het gebruik van een elektrische step kan een echte gamechanger zijn voor zowel je woon-werkverkeer als voor je vrijetijdsbesteding. De snelheid en het gemak van elektrische steps maken het mogelijk om moeiteloos door stedelijke omgevingen te navigeren, en dat zonder de zorgen van parkeren of file. Bovendien zijn ze bijzonder leuk om te gebruiken en kunnen ze je vrije tijd verrijken met ontspannende ritjes in het park of door de stad.

Welke elektrische step is legaal op de openbare weg in Nederland?

Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van elektrische steps op de openbare weg in Nederland aan bepaalde regels is gebonden. Slechts enkele modellen zijn wettelijk toegestaan op de openbare weg. Bij Tweewielercentrum Zwolle zijn we ons hiervan bewust en geven we duidelijk aan welke van onze modellen zijn goedgekeurd voor gebruik op de openbare weg. Deze modellen zijn te herkennen aan de "NL" vermelding in de titel.

 

Bij ons vind je gegarandeerd de elektrische step die perfect aansluit bij jouw behoeften en voorkeuren. Kom langs bij Tweewielercentrum Zwolle en ontdek ons brede assortiment aan elektrische steps voor volwassenen.

4 resultaten

Sorteer op: