Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Bakfietsen

Bij Tweewielercentrum Zwolle bieden we een uitgebreid assortiment van allerlei soorten bakfietsen. Of je nu een bakfiets zoekt voor het vervoeren van kinderen, vracht, een rolstoel of zelfs voor reclamedoeleinden, we hebben het allemaal. Onze brede selectie omvat niet alleen verschillende modellen, maar ook een scala aan merken en prijsklassen. Van het topmerk Nihola tot de betaalbare Cangoo, Troy en Vogue bakfietsen, en inclusief merken als Soci.bike en Triobike.

Omdat een bakfiets vanwege zijn omvang en gewicht anders rijdt dan een standaardfiets, zijn de meeste van onze bakfietsen uitgerust met elektrische ondersteuning. Zo hebben we elektrische 2-wieler bakfietsen en elektrische 3-wieler bakfietsen. Voor de liefhebbers van een traditionele fietservaring, bieden we echter ook alle Nihola bakfietsen zonder elektrische ondersteuning aan.

Bakfietsen met middenmotor

Bijzonder aan Tweewielercentrum Zwolle zijn de Nihola bakfietsen met een Pendix Direct Drive middenmotor. Deze bakfietsen zijn de veiligste, comfortabelste, lichtste en gemakkelijkst rijdende bakfietsen op de markt. We nodigen je van harte uit om langs te komen voor een proefrit.