Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Vogue bikes

Vogue Bike maakt e-bikes en elektrische bakfietsen voor een betaalbare prijs.
Zoek je veel fiets voor een lage prijs, dan zit je met een Vogue fiets goed. Zowel de elektrische fietsen als de elektrische bakfietsen van Vogue zijn in vele modellen en uitvoeringen beschikbaar zodat er voor iedereen wel een geschikte fiets bij zit. Voor alle Vogue fietsen geldt dat ze zeer compleet uitgevoerd zijn voor een zeer lage prijs. Kom naar Tweewielercentrum Zwolle voor informatie of een proefrit op een Vogue e-bike of bakfiets.

75 resultaten

Sorteer op:  

Europe Cycle Company, bekend onder de naam Vogue Bike, is een in 2007 opgericht familiebedrijf. Vogue Bike maakt elektrische fietsen en bakfietsen voor de Europese markt, met de nadruk op kwaliteit, gebruiksgemak en een hedendaagse uitstraling voor een lage prijs. Vogue Bike zet zich in voor duurzaamheid en fietscomfort voor elke fietser en elke stijl. Zelfs voor mensen die moeite hebben met het fietsen op een tweewieler heeft Vogue een oplossing: elektrische driewielers voor volwassenen.

Vogue Bakfietsen

Vogue Bike is waarschijnlijk wel het meest bekend om hun elektrische bakfietsen voor een zeer lage prijs. Ideaal wanneer je meerdere kleine kinderen op de fiets mee wilt nemen, maar ook om gemakkelijk boodschappen mee te kunnen nemen. Door de grote verscheidenheid aan modellen is er voor iedereen wel een geschikte en vooral betaalbare elektrische Vogue bakfiets. Er zijn modellen met 2 wielen die vergelijkbaar fietsen met een normale fiets, en modellen met 3 wielen die lekker stabiel zijn en de meeste ruimte bieden. Vooral voor gebruik in de stad zijn de 3-wiel modellen ideaal omdat je gewoon kunt blijven zitten wanneer je voor een stoplicht moet wachten. Voor lange afstanden buiten de stad zijn de 2-wiel modellen weer praktisch omdat ze net wat minder wegen en dus nog lichter fietsen. Naast de keuze uit een model met 2 wielen of een model met 3 wielen is er ook nog de keuze uit een achterwielmotor of een middenmotor. Modellen met een achterwielmotor zijn goedkoper. Deze zijn altijd uitgevoerd met een derailleur versnelling. Modellen met een middenmotor zijn wat duurder, maar ook veel krachtiger en onderhoudsvriendelijker. De Vogue bakfietsen met een middenmotor hebben een naafversnelling waardoor ze minder kwetsbaar zijn en minder onderhoud nodig hebben. Een middenmotor is ook veel krachtiger dan een achterwielmotor, dit merk je vooral als je een heuveltje of brug op moet. En misschien wel het belangrijkste verschil, een middenmotor voelt veel natuurlijker aan.

 

Vogue E-bikes

Vogue E-bikes zijn fietsen met een elektrische ondersteuning. Alle Vogue elektrische fietsen zijn goedgekeurd voor op de Nederlandse wegen, de ondersteuning werkt dus tot maximaal 25 km per uur en je moet altijd meetrappen. Wanneer je een Vogue e-bike dus in originele staat laat, loop je geen enkel risico op een bekeuring of inbeslagname zoals wel bij de vele opgevoerde e-bikes of modellen met een gashendel het geval is. Wanneer je een Vogue elektrische fiets bij ons aanschaft dan weet je zeker dat je veel waar voor je geld krijgt. Alle Vogue fietsen hebben een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Je kunt kiezen voor een eenvoudig model waar je bijna niets meer voor betaalt dan een gemiddelde stadsfiets zonder elektrische ondersteuning tot en met een zeer luxe uitgevoerd model waarvoor je bij andere merken vaak het dubbele betaalt. Net als bij de Vogue elektrische bakfietsen kun je ook bij de gewone e-bikes kiezen voor modellen met een voorwielmotor en modellen met een middenmotor. De modellen met voorwielmotor zijn goedkoper, en de modellen met middenmotor zijn luxer uitgevoerd, krachtiger en voelen veel natuurlijker aan. Bij een voorwielmotor bepaalt de stand van de ondersteuning de snelheid van de fiets en bij een middenmotor bepaald de stand van de ondersteuning hoeveel kracht je zelf nog moet zetten om de trappers rond te draaien. De snelheid bepaal je bij een middenmotor helemaal zelf. Ook Vogue heeft veel modellen waarbij de accu in het frame geplaatst is. Dit zorgt voor een nog stabieler rijgedrag omdat het gewicht van de accu in het midden van de fiets geplaatst is.

 

Vogue Elektrische Driewielers

Een Vogue driewieler voor volwassenen is een stabiele fiets met 2 wielen achter. Ideaal voor mensen die moeite hebben met op- en afstappen of met het bewaren van de balans tijdens het fietsen. Doordat de fiets stabiel staat kun je gewoon blijven zitten wanneer je stil staat en hoef je dus veel minder vaak op en af te stappen. Tijdens het op- en afstappen kun je jezelf vasthouden aan de fiets, in plaats van dat je de fiets zelf overeind moet houden. De Vogue elektrische driewielers zijn voorzien van een voorwielmotor waardoor je ook met tegenwind gemakkelijk fietst.

 

Waarom een Vogue Bike kopen bij Tweewielercentrum Zwolle

Tweewielercentrum Zwolle is dealer van Vogue Bike. We hebben altijd meerdere e-bikes en bakfietsen van dit merk in de winkel staan. Je kunt deze fietsen dus eerst komen bekijken en uitproberen. In onze winkel kunnen we ook alle informatie over de verschillende modellen en uitvoeringen geven. Hebben we een model, kleur of maat niet in de winkel staan, dan kunnen we die altijd bestellen en hebben we hem meestal binnen een week in huis. Uiteraard hanteren wij de laagst mogelijke prijzen voor alle Vogue Bikes. Wanneer je een elektrische fiets of bakfiets koopt wil je natuurlijk dat deze zo lang mogelijk meegaat. Daarvoor is regelmatig onderhoud erg belangrijk. In onze werkplaats voeren we ook alle reparaties en onderhoud aan Vogue e-bikes en Vogue bakfietsen uit. Ook dit doen we tegen zeer voordelige tarieven.

Enkele voordelen van een Vogue Bike kopen bij Tweewielercentrum Zwolle

-  Als officieel Vogue dealer kunnen we het complete assortiment leveren.
-  We hebben altijd meerdere modellen e-bikes en bakfietsen in de winkel staan om te testen.
-  Bij aankoop van een Vogue Bike krijg je bij ons altijd een gratis eerste servicebeurt en 50% korting op de tweede grote beurt.
-  In onze werkplaats voeren we alle onderhoud en reparaties aan Vogue fietsen en bakfietsen uit.
-  Wij hanteren altijd de gunstigste prijzen voor alle Vogue Bikes, ook voor onderhoud en reparaties.
-  Veel Vogue Bikes leveren we direct uit eigen voorraad. Anders altijd zeer korte levertijden.
-  Inruil van alle fietsen is mogelijk.
-  Wij kunnen uw fiets door heel Nederland thuisbezorgen.
-  Ook online bestellen mogelijk met veilige betaalmethoden.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over Vogue e-bikes, bakfietsen of driewielers kun je altijd vrijblijvend een bezoek aan onze winkel brengen. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Ook kun je tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen of buiten openingstijden per mail.