Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Van Raam Driewielers

Van Raam is een Nederlands bedrijf helemaal gespecialiseerd in aangepaste fietsen van de hoogste kwaliteit.
Driewielfietsen, tandems, duo-fietsen, rolstoelfietsen, u kunt het zo gek niet bedenken of Van Raam maakt het.
Tweewielercentrum Zwolle is officieel Van Raam dealer en we leveren alle Van Raam fietsen, onderdelen en accessoires. Ook voor alle onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht.
Van Raam fietsen worden geheel met de hand gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een Van Raam fiets helemaal naar uw wensen met de door u gewenste specificaties te leveren. Zo kunt u bv kiezen uit verschillende frame maten, met of zonder versnellingen, met of zonder elektrische ondersteuning, met handrem of terugtraprem, etc etc. Ook kunt u bv kiezen voor een kruk-houder, een aangepast zadel of stuur, een achteruitrij-automaat, spiegels, aangepaste pedalen etc etc. Omdat Van Raam verschillende modellen heeft, en deze modellen vervolgens helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden, is er voor iedereen wel een geschikte Van Raam fiets beschikbaar.
Samen met u stellen we een Van Raam fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Van Raam klaargemaakt, en na 1 tot 6 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.
We kunnen alle modellen van Van Raam in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust bij ons of kijk op de site van Van Raam: http://www.vanraam.com . Hieronder hebben we een aantal basis modellen van Van Raam fietsen staan. Deze modellen zijn zonder speciale aanpassingen uitgevoerd en perfect geschikt voor wie deze aanpassingen niet nodig is.  Deze modellen kunnen éénvoudig online of in onze winkel besteld worden en desgewenst thuisbezorgd worden.

We hebben altijd rond de 12 verschillende modellen driewielers in onze winkel klaarstaan voor een bezichtiging of proefrit.
Kom nu langs in onze winkel of bestel online en profiteer nu nog van onze scherpe prijzen en korte levertijden.


Omdat de meeste driewielers voor een groot deel zelf samen gesteld kunnen worden, worden deze driewielers speciaal op bestelling voor de klant gemaakt.
Hierdoor gelden voor alle driewielers een levertijd varierend per model van 3 tot 16 weken.
In de zomermaanden loopt de levertijd vaak nog met enkele weken op.
Kom daarom nu al langs om u te orienteren en/of een fiets te bestellen.
Dan heeft u de fiets op tijd in huis om in het voorjaar te kunnen fietsn.
Om het extra aantrekkelijk te maken nu al vast een driewieler te kopen geven we op een groot deel van ons assortiment driewielers een mooie korting.

70 resultaten

Sorteer op: