Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Huka fietsen

Huka is een Nederlands bedrijf waar ze al 40 jaar aangepaste fietsen van de hoogste kwaliteit maken. Op alle Huka fietsen zit maar liefst 10 jaar garantie op het frame en 2 jaar op de onderdelen. Vanaf februari 2019 is het complete assortiment Huka fietsen vernieuwd en is het comfort en de kwaliteit nog verder verbeterd.

Tweewielercentrum Zwolle is officieel Huka Top dealer en we leveren alle Huka fietsen, onderdelen en accessoires. Ook voor alle onderhoud en reparaties kunt u bij ons terecht. Huka fietsen worden geheel met de hand gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om een Huka fiets helemaal naar uw wensen met de door u gewenste specificaties te leveren. Zo kunt u bv kiezen uit verschillende wiel maten, met of zonder versnellingen, met of zonder elektrische ondersteuning, met handrem of terugtraprem, etc etc. Ook kunt u bv kiezen voor een kruk-houder, een aangepast zadel of stuur, een achteruitrij-automaat, spiegels, aangepaste pedalen etc etc. Omdat Huka verschillende modellen heeft, en deze modellen vervolgens helemaal naar wens uitgevoerd kunnen worden, is er voor iedereen wel een geschikte Huka fiets beschikbaar.

Samen met u stellen we een Huka fiets samen aan de hand van uw wensen. Dan wordt de fiets bij Huka klaargemaakt, en na 1 tot 4 weken bij ons bezorgd. Zodra de fiets hier is kunt u hem testen om te zien of alles naar wens is en stellen we alles op uw maat af. Is de fiets helemaal naar wens, dan kan hij meegenomen (of bezorgd) worden. Moet er nog iets aangepast worden? Ook geen probleem. Is de fiets helemaal niet geschikt? Ook geen probleem. U bent niet tot aankoop verplicht.
We kunnen alle modellen van Huka in de door u gewenste uitvoering naar onze winkel laten komen voor een proefrit. Informeer gerust.

Hieronder hebben we een aantal basis modellen van Huka fietsen staan. Deze modellen zijn zonder speciale aanpassingen uitgevoerd en perfect geschikt voor wie deze aanpassingen niet nodig is.  Deze modellen kunnen éénvoudig online of in onze winkel besteld worden en desgewenst thuisbezorgd worden.

We hebben altijd rond de 12 verschillende modellen driewielers in onze winkel klaarstaan voor een bezichtiging of proefrit.
Kom nu langs in onze winkel of bestel online en profiteer nu nog van onze scherpe prijzen en korte levertijden.


Omdat de meeste driewielers voor een groot deel zelf samen gesteld kunnen worden, worden deze driewielers speciaal op bestelling voor de klant gemaakt.
Hierdoor gelden voor alle driewielers een levertijd varierend per model van 1 tot 4 weken.
In de zomermaanden loopt de levertijd vaak nog met enkele weken op.
Kom daarom nu al langs om u te orienteren en/of een fiets te bestellen.

De hele maand Oktober ontvangt u bij aankoop van een Huka driewieler naar keuze voor 200 euro aan Huka accessoires geheel GRATIS.
U kiest zelf welke accessoires u wenst, bv een bagagedrager, stokhouder, spiegels, fietspyama, etc.