Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

E-bikes

Bij Tweewielercentrum Zwolle kun je terecht voor een elektrische fiets in ieder denkbaar model en in iedere prijsklasse. Zoals we dat bij ons hele assortiment doen, stellen we ook ons assortiment e-bikes samen op basis van de beste prijs- kwaliteitverhouding. We zijn dan ook dealer van een groot aantal merken. Ons assortiment elektrische fietsen bestaat uit stads/tour modellen met een voorwielmotor, achterwielmotor of een middenmotor. Zowel eenvoudige modellen voor een zeer lage prijs als ultra luxe modellen met de allerbeste onderdelen en de nieuwste technieken. Naast elektrische stads/tour fietsen hebben we ook elektrische vouwfietsen. elektrische fatbikes, elektrische driewielers voor volwassenen, elektrische bakfietsen en zelfs elektrische mountainbikes.

466 resultaten

Sorteer op:  

Fietsen met elektrische ondersteuning

Fietsen met elektrische ondersteuning zijn er in alle soorten en maten. Het meest gangbaar zijn de stads/tour e-bikes waarmee je comfortabel door de stad kunt fietsen of lekkere fietstochten kunt maken. Naast deze gangbare e-bikes zijn de elektrische fatbikes tegenwoordig erg in trek. Deze fatbikes hebben enorm brede banden en zien er lekker stoer uit. Deze modellen zijn het meest geschikt voor minder lange ritten in de stad. Voor forenzen zijn de elektrische vouwfietsen een uitkomst. Vouwfietsen zijn compact inklapbaar en mogen gratis mee met het openbaar vervoer, maar passen ook gemakkelijk achterin de auto. Met de elektrische ondersteuning kun je makkelijker wat langere afstanden overbruggen, waarmee ze ook ideaal zijn om mee op vakantie te nemen. Voor de sportievere fietsers die toch wat hulp willen hebben zijn er de elektrische mountainbikes. Deze fietsen zijn ideaal om mee het bos in te gaan of ander ruw terrein. Naast deze verschillende soorten e-bikes zijn er ook nog de elektrische bakfietsen en elektrische driewielers. Wanneer je besloten hebt welk model e-bike het best bij je past, dan kun je een keuze maken uit het type elektrische ondersteuning. Je hebt de keuze uit een middenmotor, een voorwielmotor en een achterwielmotor. Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we al deze soorten e-bikes beschikbaar in alle prijsklassen.

 

Naafmotor of middenmotor

Er zijn 2 verschillende soorten motoren, namelijk middenmotoren en naafmotoren. Een naafmotor zit in het voorwiel of in het achterwiel en een middenmotor zit op de trapas. Een naafmotor en een middenmotor werken anders en geven ook heel andere rijeigenschappen. Tegenwoordig worden de meeste fietsen met een middenmotor geleverd, maar vooral de heel goedkope e-bikes hebben vaak nog een voorwielmotor. Vooral elektrische vouwfietsen en fatbikes hebben vaak een achterwielmotor.

Naafmotor

Een naafmotor is in het voorwiel of in het achterwiel geplaatst. Een naafmotor werkt altijd met een rotatiesensor, en in enkele gevallen bij de duurdere fietsen in combinatie met een druksensor. De rotatiesensor meet of de trappers ronddraaien. Zodra de trappers ronddraaien gaat de motor aan en laat het wiel draaien. Hoe hoger je de ondersteuning zet, hoe sneller het wiel draait, dus hoe sneller de fiets gaat. Bij de meeste fietsen met een naafmotor kun je kiezen uit 5 standen en dus ook op 5 snelheden fietsen. 

Voordelen van een naafmotor:
-  Een naafmotor is goedkoper dan een middenmotor.
-  Bij een naafmotor (zonder druksensor) hoef je helemaal geen kracht te zetten.

Nadelen van een naafmotor:
-  Bij een naafmotor bepaalt de stand van de ondersteuning de snelheid. Je kunt dus maar op een paar snelheden fietsen.
-  Een naafmotor in het voorwiel trekt aan het stuur en fietst dus minder stabiel.
-  Een naafmotor in het voorwiel laat het voorwiel sneller slippen als de weg wat glad is.
-  Een naafmotor in het achterwiel kan niet samen met een naafversnelling. Je hebt dan een kwetsbaardere derailleurversnelling.
-  Een naafmotor is minder stil dan een middenmotor.
-  Een naafmotor is veel minder krachtig dan een middenmotor.

Middenmotor

Een middenmotor geeft de kracht op de trapas, daar waar je zelf ook de kracht op zet met de pedalen. Bij een middenmotor bepaalt de stand van de ondersteuning niet de snelheid maar hoeveel kracht je zelf nog moet zetten om de trappers rond te draaien. Hoe hoger je de ondersteuning zet, hoe minder kracht je hoeft te zetten om de trappers rond te draaien. Het voordeel is dat je in alle standen van de ondersteuning op iedere gewenste snelheid kunt fietsen. Een middenmotor heeft naast een rotatiesensor ook een druksensor. Zodra je druk zet op de trappers gaat de ondersteuning werken. Moet je meer druk zetten wanneer je bijvoorbeeld een heuveltje of brug op fietst, dan voelt de sensor dit en gaat de motor meer kracht geven zodat je zelf niet meer kracht hoeft te zetten. Een middenmotor voelt dus veel natuurlijker aan, en is bovendien veel krachtiger. Met een voorwielmotor sta je bij een wat steilere helling al snel stil, terwijl een middenmotor je gemakkelijk naar boven brengt.

Voordelen van een middenmotor:
-  Een middenmotor is veel krachtiger dan een naafmotor.
-  Met een middenmotor bepaal je zelf hoe snel je fietst, niet de stand van de ondersteuning.
-  Een middenmotor is veel stiller dan een naafmotor.
-  Een middenmotor voelt veel natuurlijker aan.
-  Het gewicht van een middenmotor zit in het midden van de fiets waardoor de fiets stabieler aanvoelt.

Nadelen van een middenmotor:
-  Een middenmotor is wat duurder dan een naafmotor.
-  Bij een middenmotor moet je altijd nog iets druk op de trappers zetten, al is dit zeer weinig bij de krachtigste motoren.

 

Welk merk e-bike moet ik kiezen

Tegenwoordig zijn er enorm veel merken elektrische fietsen. Veel merken hebben dezelfde soorten fietsen en sommige merken specialiseren zich juist in bepaalde modellen. Het ene merk maakt alleen zeer hoge kwaliteit fietsen terwijl het andere merk juist fietsen voor een lage prijs maakt. Tweewielercentrum Zwolle heeft als motto: betaalbaar fietsplezier voor jong en oud. Om dit mogelijk te maken stellen wij ons assortiment samen op basis van de beste prijs- kwaliteitverhouding. We willen van alle soorten en in iedere prijsklasse een e-bike aan kunnen bieden, maar de kwaliteit moet wel goed zijn. Daarom hebben wij niet slechts 2 of 3 merken in ons assortiment maar zijn we dealer van een groot aantal merken. Bij voorkeur kiezen we voor Nederlandse merken, aangevuld met buitenlands merken (liefst wel uit Europa) maar in ieder geval met een importeur in Nederland. Zo kunnen we korte levertijden en een goede snelle service garanderen.

Hoge kwaliteit e-bikes

E-bikes van hoge kwaliteit zijn over het algemeen wat duurder in aanschaf dan modellen van een lagere kwaliteit. Op de lange termijn verdien je dit prijsverschil meestal weer terug op onderhoud- en reparatiekosten. Hoe hoger de kwaliteit van de onderdelen, hoe langer ze meegaan en hoe minder onderhoud er nodig is. Daarnaast rijden fietsen van een hoge kwaliteit vaak fijner omdat ze stabieler aanvoelen, de geometrie van de frames beter zijn, de ondersteuning soepeler en natuurlijker aanvoelt, en de remmen, verlichting en degelijken vaak beter werken. Ook kunnen service- en garantiezaken vaak sneller afgehandeld worden omdat ze bij de kwaliteitsmerken vaak een uitgebreidere serviceafdeling hebben en meer onderdelen direct op voorraad hebben liggen. Enkele van onze meest verkochte e-bikes van hoge kwaliteit zijn:

Bikkel

Bikkel is een Nederlands merk dat elektrische fietsen van de hoogste kwaliteit met de hand maakt in Limburg. Bij Bikkel gaan een modern design en de modernste techniek hand in hand met de beste service en garantie. Ieder jaar weer komen verschillende Bikkel e-bikes als beste uit de verschillende fietstests. De meeste Bikkel elektrische fietsen zijn voorzien van een zeer krachtige 85NM middenmotor die nagenoeg geluidloos is. Maar ook modellen met een voorwielmotor maken deel uit van het zeer ruime assortiment. Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we altijd een ruime keuze Bikkel e-bikes rijklaar in de winkel staan om te testen en direct uit voorraad mee te nemen. Hebben we een kleur of maat niet in de winkel staan, dan hebben we hem meestal binnen een week in huis.

BSP

BSP e-bikes zijn elektrische fietsen met een oer-Hollands design die in Utrecht gemaakt worden. Comfort en gebruiksgemak staan samen met kwaliteit en service voorop bij BSP. Voor de elektrische ondersteuning maakt BSP gebruik van de hoge kwaliteit middenmotor systemen van Shimano Steps en Bafang. Uniek in het assortiment is de BSP La Dolce Vita elektrische moederfiets. Deze zeer fraai gestylde moederfiets is naar keuze met een Shimano Steps of een Bafang middenmotor verkrijgbaar. Dit model is van zeer hoge kwaliteit, fietst net zo comfortabel als een normale e-bike, maar heeft een ruimer frame zodat op en afstappen met een voorzitje gemakkelijker gaat. Daarnaast is het stuur wat breder, is de dubbele poot standaard extra breed, zit er een goed stuurslot op en zijn de spaken en remmen sterker. Extra veilig met het extra gewicht van de kinderzitjes met kinderen.  Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we altijd meerdere BSP e-bikes rijklaar in de winkel staan. Deze kunnen getest worden en direct uit voorraad meegenomen worden. Kleuren, maten of modellen die we toevallig niet in de winkel hebben staan, kunnen we altijd binnen 1 week in huis hebben.

Superior

Superior Bikes worden in Tsjechië gemaakt, en de naam zegt het al, ze zijn van superieure kwaliteit. Bij Superior worden alle fietsen ontworpen door gepassioneerde fietsers. Dit zie je vooral terug in de functionaliteit. Alle Superior elektrische fietsen zijn voorzien van de hoogste kwaliteit onderdelen, Bosch of Shimano middenmotoren en zeer stijve aluminium frames met een perfecte geometrie. Op een Superior fiets zitten alleen onderdelen die meerwaarde aan de fiets toevoegen, geen zaken die niet voor een betere rijervaring dienen. Door gebruik te maken van een Nederlandse importeur kan Superior een optimale service- en garantieafhandeling garanderen. Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we altijd meerdere modellen met een Bosch middenmotor in de winkel staan om te testen en direct uit voorraad mee te nemen. Als we een bepaalde maat of kleur even niet in de winkel hebben staan, dan hebben we hem altijd binnen een week in huis.

Vyber

Vyber is een Nederlands merk van hoge kwaliteit elektrische fietsen. Alle modellen zijn voorzien van een krachtige en zeer stille middenmotor die zeer natuurlijk aanvoelt. Vyber e-bikes hebben een sportief uiterlijk en fietsen zeer comfortabel. Dit komt doordat er alleen gebruikgemaakt wordt van de beste onderdelen. Service en garantie zijn zeer goed geregeld waardoor we eventuele problemen altijd snel en goed op kunnen lossen. De prijs- kwaliteitverhouding van Vyber e-bikes is uitzonderlijk goed. Zelfs de meest luxe modellen zijn zeer betaalbaar. We hebben bij Tweewielercentrum Zwolle altijd diverse modellen rijklaar in de winkel staan om zelf te ervaren hoe comfortabel deze fietsen zijn. Deze modellen kunnen direct uit voorraad meegenomen worden. Eventueel andere modellen, maten of kleuren kunnen we nagenoeg altijd binnen 1 week in huis hebben.

 

Prijsvriendelijke e-bikes

Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we ook een mooi aanbod van elektrische fietsen in een lage prijsklasse. Ideaal voor mensen die de fiets niet zo intensief gebruiken of gewoon wat minder eisen aan hun fiets stellen. Ook voor scholieren en studenten zijn deze goedkope elektrische fietsen vaak een uitkomst. In de fietsenstalling heeft je fiets vaak veel te lijden, en zullen ze wat sneller beschadigen. Als je het zonde vindt om daar een dure fiets neer te zetten, maar toch met elektrische ondersteuning wilt fietsen, dan is een goedkope e-bike een mooie oplossing. Onze meest verkochte merken in de lagere prijsklasse zijn:

Altec

Altec is een fabrikant die betrouwbare fietsen en e-bikes in een lage prijsklasse maakt. Voorop staat dat de fietsen praktisch in gebruik moeten zijn. Daarom zijn alle Altec e-bikes standaard voorzien van een grotere capaciteit accu, meestal 518 Wh. Hier heb je in de meeste gevallen ruim voldoende bereik mee. Altec e-bikes zijn er zowel met een voorwielmotor als met een middenmotor. Ze hebben veel modellen, elektrische transportfietsen, ideaal voor scholieren en studenten, elektrische tourfietsen voor gebruik in de stad of een lekkere fietstocht, en zelfs elektrische vouwfietsen en elektrische fatbikes. Ondanks de lage prijs zit er op alle Altec e-bikes 2 jaar garantie.

Vogue

Vogue is wellicht wel de bekendste fabrikant van comfortabele e-bikes in een lage prijsklasse. Vogue heeft een zeer ruime keuze aan verschillende modellen, van eenvoudige stadsfiets tot zeer luxe stads- tourfiets. Van zeer goedkope modellen met een nexus 3 naafversnelling en een voorwielmotor tot en met modellen met een middenmotor, hydraulische schijfremmen, monoshock geveerde voorvork en de accu in het frame. Voor alle modellen geldt hetzelfde: meer fiets voor minder geld. Alle fietsen van Vogue zijn naast praktisch in gebruik ook zeer fraai van design. Naast gewone elektrische fietsen zijn de elektrische bakfietsen van Vogue ook zeer gewild. Ze maken zowel 2-wiel modellen als 3-wiel modellen. Ook hierin heb je weer de keuze uit modellen met een naafmotor in het achterwiel en modellen met een middenmotor. Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we altijd een ruime keuze aan Vogue e-bikes en elektrische bakfietsen rijklaar in de winkel staan die desgewenst direct meegenomen kunnen worden.. Kom dus gerust langs voor een proefrit.

Popal

Popal is een merk dat moderne elektrische fietsen maakt voor een zeer gunstige prijs. Met de jaren is de kwaliteit steeds verder omhoog gegaan en zijn bijna alle Popal elektrische fietsen voorzien van kwaliteitssystemen van Bafang en Ananda. Toch hebben ze de prijzen laag weten te houden. Een zeer gewild model is de Popal E-Prestige elektrische transportfiets die al meerdere malen als best getest is. Deze is er zowel met voorwielmotor als met middenmotor. Maar Popal maakt naast stads- en tourfietsen ook elektrische vouwfietsen, elektrische fatbikes en zelfs elektrische driewielers voor volwassenen. Alle Popal e-bikes zijn degelijke fietsen met een hip uiterlijk voor een zeer schappelijke prijs.

 

Ultra lage instap en balance e-bikes

Voor mensen die moeite hebben met op- en afstappen hebben we ook een aantal speciale e-bikes in het assortiment. Modellen met een ultra lage instap en zelfs modellen met de trappers naar voren geplaatst zodat je zittend op het zadel gemakkelijk met de voeten bij de grond kunt komen. Dergelijke fietsen worden gemaakt door fabrikanten die ook gespecialiseerd zijn in aangepaste fietsen zoals driewielers voor volwassenen. Omdat Tweewielercentrum Zwolle gespecialiseerd is in de verkoop van aangepaste fietsen, en wij het dealerschap van alle kwaliteitsmerken op dit gebied hebben, kunnen we ook deze lage instap fietsen en balance fietsen van deze merken aanbieden.

Pfau-Tec

Pfau-Tec is een Duitse fabrikant, gespecialiseerd in aangepaste fietsen en driewielers voor volwassenen. De Pfau-Tec S3 is de elektrische fiets met ultra lage instap van dit merk. Deze fiets heeft 26 inch wielen waardoor je wat lager bij de grond zit en dus gemakkelijker met je voeten bij de grond kunt. De ultra lage instap maakt op- en afstappen nog gemakkelijker wanneer je niet zo makkelijk meer over een normaal frame kunt stappen. Pfau-Tec e-bikes zijn van zeer hoge kwaliteit. Tweewielercentrum Zwolle is top-dealer van dit merk, wat wil zeggen dat we altijd meerdere modellen van dit merk in de winkel hebben staan waar op proefgereden kan worden, en onze service optimaal is.

Lintech

Lintech is een Nederlands bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in aangepaste fietsen zoals balance fietsen en driewielers voor volwassenen. De Lintech Suelo is de elektrische balance fiets van dit merk. Een zeer hoge kwaliteit fiets waar de trappers wat verder naar voren geplaatst zijn, zodat je zittend op het zadel met beide voeten plat op de grond kunt komen. Uniek aan deze fiets is de combinatie van deze naar voren geplaatste trappers en een ultra lage instap. De Lintech Suelo is in meerdere kleuren verkrijgbaar en je kunt kiezen uit 3 of 7 versnellingen. Alle Lintech fietsen zijn van zeer hoge kwaliteit.

Altec

Altec, de fabrikant van betrouwbare elektrische fietsen met een zeer lage prijs, heeft ook een model met ultra lage instap, de Altec Easy. De Altec Easy is een elektrische fiets met voorwielmotor en een ultra lage instap frame. Verder is de fiets voorzien van Shimano naafversnellingen en een ruime capaciteit accu van 518 Wh. De zithouding op deze Altec Easy is lekker rechtop. Een ideale fiets voor in het stadsverkeer wanneer je wat moeite hebt met een standaard frame. Wie hebben altijd wel een voorbeeld van een e-bike met ultra lage instap frame in de winkel staan, dus kom gerust langs voor informatie of een proefrit.

Vogue

Vogue staat bekend om hun moderne elektrische fietsen voor een zeer lage prijs. Ze maken zowel modellen voor de jeugd, zoals de Vogue Elite transportfietsen, maar ook modellen voor ouderen zoals het ultra lage instap model Comfort. De Vogue Comfort heeft een voorwielmotor, ultra lage instap frame en onderhoudsarme Shimano naafversnellingen. Dit model is in 2 framematen beschikbaar waaronder ook een kleine 46 cm framemaat welke het ook voor kleinere mensen mogelijk maakt met de voeten bij de grond te komen. Kom gerust naar onze winkel voor meer informatie of een proefrit. We hebben altijd wel een voorbeeld van een e-bike met ultralage instap klaar staan.

 

Elektrische Fatbikes

Elektrische fatbikes zijn fietsen met extreem brede banden, meestal 20 inch wielen en een stoer uiterlijk. Deze Fatbikes zijn in verschillende uitvoeringen beschikbaar waaronder modellen met een buddyseat, modellen met een gewoon zadel en zelfs opvouwbare modellen. De meeste elektrische fatbikes hebben een naafmotor in het achterwiel, maar we hebben ook luxere uitvoeringen met een middenmotor. Alle elektrische fatbikes in ons assortiment zijn toegestaan op de openbare weg. Ook in de elektrische fatbikes hebben we weer meerdere merken beschikbaar waaronder zeer laag geprijsde modellen en zeer luxe modellen van zeer hoge kwaliteit. 

Pinscher

Pinscher is een fabrikant die zich specifiek richt op elektrische fatbikes van hoge kwaliteit. Alle modellen hebben een extreem grote capaciteit accu van ruim 18Ah waarmee je dus altijd een groot bereik hebt. De hydraulische schijfremmen zijn extra sterk uitgevoerd voor een perfect remvermogen. Uniek voor fatbikes met een achterwielmotor is het gebruik van zowel een rotatiesensor als een druksensor waardoor de elektrische ondersteuning veel natuurlijker aanvoelt. Verder zijn alle modellen zeer compleet uitgerust met bijvoorbeeld claxon, grootlicht of richtingaanwijzers. Pinscher maakt zowel fatbikes met buddyseat als opvouwbare modellen met zadel. De levertijden van Pinscher elektrische fatbikes zijn kort. De meeste modellen hebben we uit voorraad leverbaar, en anders altijd binnen een week in huis. Ook service en garantie zijn prima geregeld. Alle Pinscher fatbikes hebben een zeer goede prijs- kwaliteitverhouding. Bij andere merken krijg je voor hetzelfde geld een veel kleinere accu en minder hoogwaardige onderdelen, of betaal je voor een vergelijkbare fiets al snel 30% meer. Kom langs voor een proefrit op 1 van de vele modellen die we rijklaar in de winkel hebben staan en ervaar het comfort van Pinscher Fatbikes zelf.

Diablo

Ook Diablo is een fabrikant die zich gespecialiseerd heeft in elektrische fatbikes. Dit merk heeft een grote keuze uit verschillende modellen, van eenvoudig tot zeer luxe. De meeste modellen zijn voorzien van een zeer krachtige 60Nm achterwielmotor, maar er zijn ook Diablo fatbikes met een middenmotor. De capaciteit van de accu verschilt per model, maar loopt op tot maarliefst 720 Wh. Ruim voldoende voor het fietsen van lagere afstanden. Ook Diablo heeft modellen met een comfortabele buddyseat en opvouwbare modellen met een zadel. 

Bohlt

Bohlt is een merk dat voornamelijk zeer lichte en compact opvouwbare elektrische vouwfietsen en elektrische steps maakt. Maar dit merk heeft ook een zeer fraaie elektrische fatbike in het assortiment, namelijk de Bohlt Fattwenty. Voor een elektrische fatbike weegt deze fiets heel weinig, namelijk 26kg, en dat is incl. de accu. Deze Bohlt fattwenty is opvouwbaar en heeft de uitneembare accu in het frame. De schijfremmen zorgen voor een goed remvermogen. Zoek je een goede opvouwbare elektrische fatbike met een laag gewicht en een zeer schappelijke prijs, dan is dit een goede keuze. Als Bohlt dealer kunnen we een zeer goede en snelle service garanderen.

 

Waarom een e-bike bij Tweewielercentrum Zwolle kopen

Bij Tweewielercentrum Zwolle kun je terecht voor alle soorten e-bikes. Elektrische stads- en tourfietsen, elektrische fatbikes, elektrische vouwfietsen, elektrische mountainbikes, elektrische bakfietsen, elektrische driewielers voor volwassenen, we hebben ze allemaal in ons assortiment. Naast e-bikes van zeer hoge kwaliteit en de meest luxe uitvoeringen hebben we ook modellen voor een zeer lage prijs en alles daar tussenin. We hebben voor iedereen dus wel een geschikte e-bike. We hebben altijd van een groot aantal merken en in alle prijsklassen een mooie collectie rijklaar in de winkel staan, dus je kunt altijd een proefrit komen maken. Omdat wij onze merken zorgvuldig selecteren, kunnen we altijd de beste service verlenen.

Enkele voordelen van een e-bike bij Tweewielercentrum Zwolle

-  We bieden altijd de beste prijs- kwaliteitverhouding
-  Bij ons staan er altijd tientallen e-bikes klaar voor een proefrit.
-  Ons assortiment bevat alle soorten e-bikes in alle prijsklassen.
-  Zeer veel e-bikes kunnen we direct rijklaar uit voorraad leveren, anders altijd zeer korte levertijden.
-  Bij aankoop van een e-bike ontvang je bij ons altijd een gratis 1e servicebeurt.
-  Inruil van alle soorten fietsen en steps mogelijk. We bieden altijd een eerlijke inruilprijs.
-  Bezorgen door heel Nederland mogelijk.
-  Wij voeren ook alle onderhoud en reparaties aan uw fiets uit. Ook dit doen we snel en voordelig.
-  We bieden persoonlijke service, zowel voor, tijdens als na aankoop van een fiets.

 

Contact

Tijdens openingstijden van onze winkel ben je altijd welkom. Onze deskundige medewerkers helpen je graag. Je kunt ons tijdens openingstijden van de winkel ook altijd telefonisch bereiken voor vragen. Ook zijn we per e-mail bereikbaar of via het contactformulier op onze website. We streven ernaar uw mail binnen 24 uur te beantwoorden.