Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

In onze ruime winkel van 600 m2 aan de Vechtstraat 26 te Zwolle hebben we een mooie collectie van ons enorme assortiment fietsen en steps rijklaar staan om te bekijken en uit te proberen.
 

Alle fietsen die we hier rijklaar hebben staan kunnen direct meegenomen worden. We hebben voorbeelden van alle maten kinderfietsen en volwassen fietsen staan, maar ook voorbeelden van e-bikes, volwassen driewielers, bakfietsen, MTB en Race fietsen, BMX fietsen, moederfietsen en volwassen en kindersteps.

 

Zoekt u een bepaalde fiets of step die niet in de winkel staat, vraag er dan gerust naar. Grote kans dat wij deze wel in ons assortiment van ruim 4000 fietsen en steps beschikbaar hebben. De meeste fietsen en steps kunnen binnen 1 tot 3 dagen geleverd worden. Woont u niet in de buurt? Dan bezorgen we hem gewoon bij u thuis.

                  

In onze ruime werkplaats verzorgen we reparaties en onderhoud aan alle soorten fietsen en steps. Hier kunt u een afspraak voor maken, maar ook gewoon binnen komen lopen. Wij hanteren zeer scherpe tarieven voor zowel reparaties als onderhoud, en in de meeste gevallen is uw fiets nog dezelfde dag weer klaar.

Heeft u advies nodig of vragen over bv een elektrische fiets of volwassen driewieler, kom dan gerust naar onze winkel.
Hier kunnen we u aan de hand van voorbeelden duidelijk alle verschillende mogelijkheden en technieken uitleggen. En uiteraard kunt u hier ook gelijk de verschillende modellen uitproberen en zo zelf de verschillen ervaren.

                  

Ook voor onderdelen en accessoires bent u in onze winkel aan het juiste adres.  Als Premium dealer van Simson hebben we het complete assortiment van dit merk, en daarmee nagenoeg alle onderdelen om zelf uw fiets te kunnen repareren in huis.
Daarnaast hebben we alle mogelijke accessoires en onderdelen zoals kinderzitjes, fietstassen, kleding en helmen, manden en kratten, Abus en Axa sloten etc etc in huis.

Hebben we iets onverhoopt toch niet in de winkel?
De meeste onderdelen en accessoires hebben we binnen 1 a 2 werkdagen in huis.
Bijna alle onderdelen en accessoires kunnen ook binnen 1 a 2 werkdagen bij u thuis bezorgd worden.

 

Bekijk hier onze winkel van binnen

Onze favoriete driewieler merken voor volwassenen

Onze favoriete driewieler merken voor volwassenen

Driewielers voor volwassenen zijn een geweldige optie voor mensen die om welke reden dan ook geen gebruik kunnen maken van een traditionele tweewieler. Ze bieden stabiliteit, comfort en gemak, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, evenwichtsproblemen of gewoon voor degenen die op zoek zijn naar een veilige en ontspannen fietservaring. In dit artikel zullen we onze favoriete driewieler merken voor volwassenen bespreken en u helpen bij het vinden van de perfecte fiets

 

Meer nieuws