Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Driewieler actie weken

Driewieler actieweken


Ben je op zoek naar een driewieler voor volwassenen? Kom dan nu langs bij Tweewielercentrum Zwolle. Van 1 april tot en met 31 mei 2022 zijn het namelijk de Driewieler Actieweken bij  Tweewielercentrum Zwolle en besteden we extra aandacht aan driewielers voor volwassenen en zijn er mooie kortingen op diverse modellen! 

Deze weken hebben we extra veel (12 verschillende) modellen rijklaar in de winkel staan.

Zo kunt u nog beter vergelijken en kijken wat het meest geschikte model voor u is.

Bovendien geven we tijdens deze actieweken extra kortingen op bijna alle driewielers.

 

In de hele fietsbranche is er een groot tekort aan onderdelen voor de productie van fietsen.

Hierdoor worden de levertijden van fietsen steeds langer. Ook is er een tekort aan transportmogelijkheden waardoor de levertijden nog langer worden, en de transportkosten en materiaalkosten enorm stijgen. Dit heeft ook gevolgen voor de verkoopprijs van driewielers, en we verwachten dat dit de komende jaren steeds verder doorzet.

Niet alleen de prijzen stijgen, maar ook de levertijd wordt steeds langer. Waar u normaal gesproken 1 tot 3 weken wacht op uw driewieler, kan de levertijd nu oplopen tot 10 weken.

Dit zijn allemaal goede redenen om nu nog uw driewieler aan te schaffen. Daarom beginnen wij 2022 met de Driewieler Actieweken. Wanneer u tijdens deze weken uw driewieler besteld, heeft u deze nog voor de zomer binnen en geniet u van een heerlijke fietszomer. Uiteraard is er ook een prijsvoordeel, want bij bestellen tijdens deze actieweken profiteert u nog van de huidige prijzen: veel fabrikanten hebben al aangegeven dat de prijzen binnenkort zullen stijgen vanwege de hogere productiekosten.
Bovendien geven we tijdens deze weken op de meeste modellen nog een extra korting! 

 

Proefrit maken

Nieuwsgierig geworden? Kom dan snel langs in Zwolle.  We hebben de volgende driewielers rijklaar in de winkel staan:
 

1  Huka Cortes

2  Huka Trike

3  Pfau-Tec Scoobo

4  Pfau-Tec Comfort Pendix deluxe

5  Pfau-Tec Comfort

6  Pfau-Tec Ally

7  Pfau-tec Classic

8  Pfau-Tec Proven

9  Pfau-Tec Mobile

10  Vogue Tri-Velo

11  Popal E-bike Deluxe

12 TZBikes 3-speed lage instap
 

De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Wil je een proefrit maken? Dat kan op maandag. We stellen de fiets dan op uw maat af en begeleiden u bij het proefrijden. Dit proefrijden doen we buiten, op een groot parkeerterrein vlak naast de winkel. Zo hoeft u niet direct in het drukke verkeer te fietsen maar ervaart u wel hoe de fiets op straat aanvoelt.


Bel voor een afspraak naar 038-7501608 of mail naar info@tweewielercentrumzwolle.nl


Deskundig advies

U kunt zonder afspraak langskomen voor informatie, om de driewielers te bekijken en er op te zitten. We kijken uit naar uw bezoek in onze winkel zodat we u deskundig en aan de hand van de vele modellen in de winkel kunnen adviseren.
 

Tweewielercentrum Zwolle is dealer van o.a. de volgende merken driewielers:


Huka

Van Raam

Lintech

Pfau-Tec

Di-Blasi

Mission Cycle

Vogue

Popal
 

Van deze merken kunnen we alle modellen fietsen maar ook alle onderdelen en accessoires leveren. Ook kunt u voor alle onderhoud en reparaties van deze merken bij ons terecht.


U kunt ons complete assortiment driewielers ook alvast op onze website bekijken. Alle informatie en de beschikbare modellen zijn terug te vinden via https://www.tweewielercentrumzwolle.com/driewielers