Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Demo dag Tworby driewielfiets

Ma 16 oktober 2023 kunt u van 10.00 tot 13.00 uur geheel vrijblijvend onder professionele begeleiding komen proef fietsen op een Tworby Driewielfiets.

Heeft u wat extra stabiliteit nodig tijdens het fietsen en heeft u nog een goede fiets?
Dan kunt u bij Tweewielercentrum Zwolle uw fiets of e-bike laten ombouwen naar een driewieler met het unieke Tworby systeem.
Het voordeel van ombouwen van uw eigen fiets naar een driewieler is een kortere levertijd en een lagere prijs dan de meeste complete driewielers..

Wanneer u extra stabiliteit nodig bent tijdens het fietsen of met op en afstappen, dan is een driewielfiets een perfecte oplossing.
Wij leveren alle driewielers van alle gerenomeerde merken zoals Van Raam, Huka, Pfau-Tec en Lintech.
Met dit assortiment kunnen we alle types en uitvoeringen driewielers leveren zodat er voor iedereen wel een geschikt model is.

Maar het kan zijn dat u zeer tevreden bent over uw eigen (elektrische) fiets, en het liefst hier op door wilt blijven fietsen.
Wanneer u de stabiliteit van een driewieler nodig bent maar liever geen andere fiets wilt, dan is het Tworby systeem waarmee we van uw eigen tweewieler een stabiele driewieler maken een mooie oplossing.

Om u nu vrijblijvend kennis te laten maken met dit Tworby systeem hebben we samen met Tworby een Demo ochtend georganiseerd.
Dit is op ma. 16 oktober 2023 van 10.00 tot 13.00 uur.

Deze ochtend kunt u onder professionele begeleiding proeffietsen op 1 van de Tworby driewielers om te kijken of dit iets voor u is.
We geven u dan ook gelijk tips om zo snel mogelijk aan een driewielfiets te wennen.
En we kunnen u dan alle mogelijkheden en onmogelijkheden aangeven wat betreft een Tworby systeem.

Buiten deze Demodag om kunt u iedere maandag op afspraak bij ons proeffietsen op 1 van de vele driewielers of de Tworby die we altijd in de winkel klaar hebben staan.

Locatie Demodag:

Tweewielercentrum Zwolle
Vechtstraat 26
8021AX Zwolle
0387501608
info@tweewielercentrumzwolle.com

We ontvangen u graag in onze winkel waar de koffie klaar staat.

 

                     

Onze favoriete driewieler merken voor volwassenen

Onze favoriete driewieler merken voor volwassenen

Driewielers voor volwassenen zijn een geweldige optie voor mensen die om welke reden dan ook geen gebruik kunnen maken van een traditionele tweewieler. Ze bieden stabiliteit, comfort en gemak, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met mobiliteitsproblemen, evenwichtsproblemen of gewoon voor degenen die op zoek zijn naar een veilige en ontspannen fietservaring. In dit artikel zullen we onze favoriete driewieler merken voor volwassenen bespreken en u helpen bij het vinden van de perfecte fiets

 

Meer nieuws