Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

Kan ik van elke fiets een bakfiets maken?

Bij Tweewielercentrum Zwolle hebben we een innovatieve oplossing voor degenen die de functionaliteit van een bakfiets willen, maar beperkte ruimte of budget hebben. Met onze AddBike bakfiets ombouwsets kun je van je eigen fiets of e-bike in een handomdraai een bakfiets maken.

Wat is een AddBike ombouwset?

Een AddBike ombouwset is een uniek product dat je in staat stelt om je bestaande fiets om te bouwen tot een bakfiets. Dit is ideaal als je al een goede fiets hebt en bijvoorbeeld beperkte ruimte hebt om een gewone fiets en een bakfiets te stallen.

Hoe werkt het?

De AddBike + fietst door zijn lage gewicht en kantelwielen zeer prettig. De set is zeer eenvoudig te monteren: je hoeft alleen het voorwiel uit de fiets te verwijderen, de voorvork op de AddBike + vast te zetten en de remgreep op het stuur te plaatsen. Dat is alles.

Voor welke fietsen is het geschikt?

De AddBike + past op nagenoeg iedere fiets, zelfs op mountainbikes en vouwfietsen. Of je nu een E-bike, stadsfiets of omafiets hebt, de AddBike + kan een geweldige aanvulling zijn.

Welke opties zijn er?

Er zijn verschillende AddBike + Kits beschikbaar, zoals de basis Kit, de Kids Kit voor vervoer van een kind, de Dog Kit voor vervoer van een hond en de Carry Kit voor vervoer van je spullen. Hier zijn enkele van de beschikbare opties:

Dus als je overweegt om een bakfiets aan te schaffen, maar beperkte ruimte of budget hebt, overweeg dan de AddBike + ombouwsets van Tweewielercentrum Zwolle. Het is een geweldige manier om de functionaliteit van een bakfiets te krijgen zonder de noodzaak van een volledig nieuwe fiets.