Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

De mooiste fietsroutes van Zwolle

Zwolle, een prachtige stad in de provincie Overijssel, is een waar paradijs voor fietsliefhebbers. Met een breed scala aan fietsroutes die je door de stad en de omliggende natuur leiden, is er voor iedereen wel een perfecte route te vinden. Hier zijn enkele van de mooiste fietsroutes die je in en rond Zwolle kunt vinden.

Fietsroute Langs het Water van Zwolle

Deze route van 19 kilometer neemt je mee langs de waterwegen rond Zwolle. Je maakt kennis met de Overijsselse Vecht, het Zwarte Water, de Wijde AA, en de Westerveldse Kolk. Een perfecte route voor degenen die van waterlandschappen houden.

Meer informatie

Fietsroute Langs de IJssel

Met een lengte van 50 kilometer, begint deze route bij Westervoort en loopt uit naar Kampen, langs de IJssel. Dit is een geweldige manier om de prachtige rivierlandschappen van Overijssel te verkennen.

Meer informatie

Fietsroute Zwarte Water en Overijsselse Vecht

Deze 49 kilometer lange route voert je langs de oevers van het Zwarte Water en de Overijsselse Vecht. Het is een ideale route voor liefhebbers van rivierenlandschappen.

Meer informatie

Op de Fiets door Zwolle en Omstreken

Deze route van 44 kilometer brengt je langs twee verschillende Hanzesteden in minder dan 45 kilometer. Ontdek Zwolle en Hattem op de fiets en geniet van de historische bezienswaardigheden.

Meer informatie

Elke route biedt een unieke ervaring en de mogelijkheid om de schoonheid van Zwolle en de omliggende gebieden te ontdekken. Dus pak je fiets en ga op avontuur! Goed voorbereid op weg? Kom langs bij ons voor een onderhoudsbeurt of een geschikte fiets!