Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.
  • 100 dagen bedenktijd
  • Niet goed geld terug
  • Gratis verzending vanaf €100,-

BSP fietsen

BSP fietsen.  Cycle the Dutch way!


Tweewielercentrum Zwolle is Premium en e-bike dealer van het Nederlandse fietsmerk BSP.

BSP heeft niet alleen een zeer mooie collectie fietsen en e-bikes van zeer hoge kwaliteit voor een zeer schappelijke prijs, maar ze ondernemen ook op een maatschappelijk verantwoorde manier. Dit zijn nu precies de doelstellingen die wij ook nastreven. Ook wij hebben werkplaatsen gecreeerd om mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt een duwtje in de rug te geven, en we werken op verschillende vlakken samen met de sociale werkplaats in Zwolle. Vandaar de goede klik tussen BSP en Tweewielercentrum Zwolle.

Naast het premium dealerschap voor BSP fietsen, hebben wij ook het dealerschap van BSP e-bikes.
Wat wil dit zeggen:

Premium dealerschap BSP fietsen:  Wij voeren de complete collectie BSP fietsen. We hebben een grote variatie aan voorbeelden in de winkel staan die bekeken, uitgeprobeerd, en indien gewenst direct meegenomen kunnen worden. Alle kleuren / maten / varianten die we niet in de winkel hebben staan kunnen we voor u bestellen, en mits voorradig bij BSP, meestal binnen 1 week geheel rijklaar uitleveren.  En omdat uw BSP fiets natuurlijk goed onderhouden dient te worden, verzorgen wij ook alle reparaties en onderhoud voor BSP fietsen.
Indien gewenst kunt u uw BSP fiets ook online in onze webshop bestellen. We heten u echter graag welkom in onze winkel waar onze medewerkers u graag adviseren over alle mogelijkheden.

Dealerschap BSP e-bikes:  Wij voeren ook de complete collectie BSP elektrische fietsen.  Aan BSP e-bike dealers worden extra eisen gesteld. Slechts een select aantal BSP dealers mag de elektrische fietsen van BSP verkopen. Hiermee draagt BSP er zorg voor dat u als klant altijd op de best mogelijke manier bijgestaan word bij de aankoop en het onderhoud van uw elektrische BSP fiets.  Wij hebben een selectie van BSP e-bikes in de winkel staan om te bekijken en uit te proberen, en indien gewenst direct mee te nemen. Alle kleuren, maten en varianten die we niet in de winkel hebben staan kunnen we, mits voorradig bij BSP, meestal binnen een week geheel rijklaar uitleveren. Ook het onderhoud en reparaties van uw BSP electrische fiets verzorgen we voor u.
Omdat wij, en BSP het belangrijk vinden dat een e-bike met de grootste zorg en met deskundig advies aangeschaft word, heten wij u hiervoor van harte welkom in onze winkel.  U kunt het complete assortiment BSP e-bikes al vast online op onze website bekijken.

Kom langs in onze winkel voor een proefrit en onze speciale aanbiedingen, of neem contact met ons op.
Altijd hoge inruil voor uw "oude" fiets bij inruil op een BSP E-bike.

 


De vijf van BSP

 

De beste fiets bouwen voor jou, dat is wat BSP wil, hier gaan wij samen met BSP 100% voor!
Alles is er bij BSP op gericht om een mooi product neer te zetten, vijf pijlers zijn daarbij erg belangrijk en bepalen het DNA van BSP: De vijf van BSP


1. ULTIEM FIETSPLEZIER
Uitstekende rijeigenschappen en altijd een fijne zithouding
In de eerste plaats moet een BSP gewoon echt lekker fietsen. Het juiste stuur, lichtlopende banden en een lekker zittend zadel, het draagt allemaal bij aan het fietsplezier.
Strak design, altijd volgends de laatste trends
Kenmerkend voor het design van elke BSP is de strakke belijning, een BSP wordt ontworpen zonder tierelantijnen. Het kleurgebruik is nooit uitbundig, maar altijd doordacht waarbij de laatste kleurstrends in de collectie zijn terug te vinden.
Soepel en licht fietsend door een goede geometrie
Misschien niet zo direct opvallend, maar een goede geometrie van het frame is alles bepalend voor een fijne zit en lekker licht fietsen. Bij het ontwerpen van een BSP wordt hier veel aandacht aan besteedt, de geometrie van het frame moet perfect passen bij het gebruik van de fiets.

2. TOPKWALITEIT
Sterke en dubbele poedercoating laklaag
Grote kans dat jouw BSP gelakt is door Henk of Quinten, in onze lakkerij zorgen zij ervoor dat elke BSP wordt voorzien van een mooie laklaag. Hierbij kiezen wij voor het poedercoating systeem, de BSP fietsen worden hierdoor voorzien van twee harde, duurzame en corrosie bestendige laklagen.
Door de afwezigheid van oplosmiddelen maakt dat poedercoating ook nog eens minder milieubelastend is, daarnaast is de energie balans van poedercoating vrij gunstig t.o.v. andere laksystemen. Jouw BSP fiets is zo niet alleen voorzien van een mooie en sterke lak, maar ook op een verantwoorde wijze.
Altijd sterke wielen met dikke spaken
De BSP wielen worden in onze wielmakerij gevlochten door Tonny en zijn team. De juiste spaakspanning, perfect uitgelijnd en mooi recht, voor deze ervaren vaklui is dat dagelijkse kost.

Maar vakmanschap alleen is niet voldoende, een vakman kan niets zonder goed materiaal. Wij werken uitsluitend met kwaliteits velgen van de merken Rodi en Ryde, alle spaken komen van de gerenommeerde Belgische leverancier Sapim. Bij de keuze van het type velg en type spaak gaan wij altijd 100% voor degelijkheid en sterkte. Hier onderscheidt BSP zich echt mee, zo kiezen wij ook in het voorwiel voor het dikke G13 spaaksysteem.

100% keuze voor sterkte: massieve spatbordstangen, stevige bagagedrager en RVS onderdelen
Sterk en echt degelijk, dat is altijd de basis van een BSP fiets. Bij het loopwerk is er een compromisloze keuze voor kwaliteit, altijd een hoogwaardig trapas en betrouwbare Shimano naven. Kijk naar de dikke stalen spatborden en de 5mm dikke spatbordstangen, zie de oversized bagagedrager, een BSP kan op zijn zachtst gezegd tegen een stootje.

3. ECHT NEDERLANDS
Familiebedrijf met de roots in Utrecht
BSP is opgericht in 1983 in Utrecht en is nog steeds in handen van de familie van der Heiden. Van een éénmansbedrijf is BSP inmiddels uitgegroeid tot een volledig onafhankelijk en zelfstandig fietsenmerk. Groot genoeg voor een eigen ontwerp- en ontwikkelingsafdeling, klein genoeg voor een 100% focus voor wat wij belangrijk vinden: het ontwerpen en bouwen van prachtige fietsen!
Van ontwerp tot eind assemblage, van wielvlechterij tot de lakstraat, wij doen alles in Nederland
Natuurlijk kan je alle productie in het buitenland laten doen en kan je het design uitbesteden. Maar dat zou ook veel werkplezier weghalen en je identiteit verkleinen... Wij doen zo veel als mogelijk in eigen beheer en in Nederland, veel leuker!

4. EERLIJKE PRODUCTIE
Geen assemblage in lage lonen landen maar 100% in Nederland
Het assembleren van fietsen is in een lage lonen land zeker goedkoper. Maar voor het echt kunnen waarborgen van kwaliteit is assemblage dicht bij huis zeker beter, voor ons één van de belangrijkste redenen om de BSP fietsen uitsluitend in Nederland in elkaar te laten zetten.
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is geen loze kreet, maar zit in het DNA van BSP
Naast het goed kunnen waarborgen van kwaliteit vinden wij het ook belangrijk om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te kunnen steunen, sinds de oprichting van BSP is dit altijd al voor ons belangrijk geweest.
Op de productie afdeling hebben wij meerdere werkplekken gecreëerd waar medewerkers met een beperking of een afstand tot de arbeidsmarkt jouw BSP fiets helpen in elkaar te zetten. Jouw BSP is ook meer dan enkel een prima fiets, je draagt ook positief bij aan een sociale arbeidsmarkt waar voor iedereen plek is en waar ook iedereen een plek verdiend. Hier zullen wij ons altijd hard voor maken en ons altijd voor in blijven zetten.

5. BEWEZEN TESTRESULTATEN
Uitstekende scores bij de diverse testresultaten
Je zal het niet gek vinden dat wij over onze eigen fietsen enthousiast zijn en het ook geweldige fietsen vinden... Maar toch ook wel fijn dat anderen dit over de fietsen zeggen, bij de diverse fietstesten scoren we vaak meer dan uitstekend.